15 Dakika Onaylı-Api Keyli Youtube Kanalları Sadece 1 TL

• Kullanıcı You_tuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
5 Adet Kanal hızlı ve sorunsuz şekilde alınmıştır,teşekkür ediyorum kendisine...herkese bol kazançlar

5 adet kanal siparişi verildi

Arkadaştan 10 adet hesap aldım dün ve hesaplar patlamış . Ne para iadesi ne değişim yapıyor . Kendisiyle iş kesinlikle yapılmaz !

Arkadaştan 10 adet hesap aldım dün ve hesaplar patlamış . Ne para iadesi ne değişim yapıyor . Kendisiyle iş kesinlikle yapılmaz !

Bu gibi durumlarla çok karşılaştık hocam, iade ya da değişim yapacağımı hiç bir zaman hiç kimseye söylemedim söylemiyorum da.. Bu şekilde ben işin içinden çıkamam her kapanan kanalın yerine yenisini verecek olursam çok işim var!! Hele hele kıyım yapılan şu günlerde!! Kanal garantisi veren varsa gelsin ben alacağım.. Bizden alışveriş yapan ve yapacak olan tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.. YOU_TUBER

Bu gibi durumlarla çok karşılaştık hocam, iade ya da değişim yapacağımı hiç bir zaman hiç kimseye söylemedim söylemiyorum da.. Bu şekilde ben işin içinden çıkamam her kapanan kanalın yerine yenisini verecek olursam çok işim var!! Hele hele kıyım yapılan şu günlerde!! Kanal garantisi veren varsa gelsin ben alacağım.. Bizden alışveriş yapan ve yapacak olan tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.. YOU_TUBER

Yaptığınız işin arkasında durmalısınız en azından bi süreliğine

Yaptığınız işin arkasında durmalısınız en azından bi süreliğine
hocam çok uzatmaya gerek yok, açık ve net konuşalım bizim kanallarımızın garantisi yoktur bunu daha öncede yaşadık daha öncede söyledik, kıyım yapılan günlerde olabiliyor böyle şeyler. Biz elimizden geleni yapıyoruz modem reseti, çerez temizleme gibi.. buna rağmen kapanma olabiliyor.. bunu bilen alış veriş yapsın.. saygılar..

Arkadaslar bu kapanma olayina bir türlü anlam veremiyorum. Daha dün bu arkadaş dan mailler aldım ve videoyap hesabıma bağladım. Ama bunu bağlarken direk spam şeklinde basmadim. Sadece 20 video attım. Devamlı bu şekilde çalışıyorum. Kapanma olmuyor.lütfen aldığınız kanallara direk yüklenmeyın.

20 kanal sipariş verildi tekrardan sürekli olarak çalıştıgım bir arkadaştır

25 Adet Kanal hızlı ve sorunsuz şekilde alınmıştır,devamı olarak 75 kanal daha şipariş verilmiştir teşekkür ediyorum kendisine herkese bol kazançlar

20 adet kanal siparişi verilmiştir. İlgisi için teşekkürler

Nedenini henüz belirleyemediğimiz sebeplerden dolayı kanallarda aşırı kapanma yaşanmaktadır. Sebebini araştırıyoruz. Bu süreçte hem bizim hem de alıcılarımızın zarar görmemesi için satışları DURDURMUŞ bulunmaktayız. Problem halledildiğinde duyurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.... YOU_TUBER

Aldığımız önlemlerden sonra faklı yöntemlerle 10 tane kanal açılmıştır. Denemelik olarak 10 farklı kişiye kanallar teslim edilecek ve dönütler alınacaktır. Kanalları denemek isteyen arkadaşların buradan ya da skypeden bizimle iletişime geçmesi yeterli olacaktır. Denemelik kanal alanların hangi sonuçlarla karşılaştıklarını bize bildirmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur :) YOU_TUBER

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri