AyyildizCs
Yasaklanmış
hocam data telefonu açarmısınız biraz?
yurtdışı onaylı telefonlar kullanıyoruz hocam.Hiçbir sorun teşkil etmiyor 100 e yakın hesap satılmıştır...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam data telefonu açarmısınız biraz?
ziraat hesap no gönderir misin 13 adet 15+ hesap alacam
gıcır gıcır tertemiz 20 hesap alındı,arkadaş çok ilgili,teşekkürler ))
14 hesap alındı. daha önce referans olarak verdiği hesaplarda bir sorun cıkmadı. bu hesaplarda da bir sorun beklemiyorum...
tesekkürler
40 adet gmail alındı.arkadaş hızlı ve sözünün eridir.
ödeme yapıldı hesaplar bekleniyor...
30 hesap daha alındı..teşekkürler
20 hesap alındı teşekkür ederim![]()
10 adet hesap alinmistir , tesekkurler.
Geçmiş olsun, başkada bişey yazmıyacam zaten cevap hakkım dogdugu haldearkadastan 14 det hesap aldım, sadece birini kullandım. o hesapta kapatıldı bugun. yeni kanal acmak üzere diğer mailleri kullanayım dedim ama onlar da kapatılmış.
arkadasa durumu belirten pmyi öğlen saatlerinde attım ama herhangi bir dönüş ya da açıklama yapılmadı. arkadas pm attıgım saatten sonra online da oldu. ama cevap yazmadı.
tahminimce kanallar ya aynı ip ile açıklmış, yada onayda aynı telefon numarası kullanılmış. bu sebeple de hepsi birden kapatıldı.
arkadas online olmasına ragmen mesajıma cevap vermediğinden , durumu telafi etmeyi dusunmuyor belli ki. bizim 10 tl paramız gitti sağlık olsun lakin bundan sonra alacak arkadaslar da bu durumu dikkate alsınlar ve magdur olmasınlar.
herkese iyi forumlar
Geçmiş olsun, başkada bişey yazmıyacam zaten cevap hakkım dogdugu halde
arkadastan 14 det hesap aldım, sadece birini kullandım. o hesapta kapatıldı bugun. yeni kanal acmak üzere diğer mailleri kullanayım dedim ama onlar da kapatılmış.
arkadasa durumu belirten pmyi öğlen saatlerinde attım ama herhangi bir dönüş ya da açıklama yapılmadı. arkadas pm attıgım saatten sonra online da oldu. ama cevap yazmadı.
tahminimce kanallar ya aynı ip ile açıklmış, yada onayda aynı telefon numarası kullanılmış. bu sebeple de hepsi birden kapatıldı.
arkadas online olmasına ragmen mesajıma cevap vermediğinden , durumu telafi etmeyi dusunmuyor belli ki. bizim 10 tl paramız gitti sağlık olsun lakin bundan sonra alacak arkadaslar da bu durumu dikkate alsınlar ve magdur olmasınlar.
herkese iyi forumlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.