15 Dk Dan Uzun Videolarda Reklam Sorunu

A
  • Kullanıcı abab112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
A

abab112

Guest
Arkadaşlar 15 dkdan uzun video yüklüyorum, başında ve gösterim sonunda reklam çıkıyor ancak ortasında 07:10,14:10,21:10 vs gibi dklardada cıksın diyorum her cıkacak reklam için 7 dk aralık ayarlıyorum reklam cıkan videoda hiç reklam çıkmıyor :S Çok saçma geldi göremediğim bişi mi var acaba?

hocam bende denedim onu sondada reklam çıksını isaretlediğim zaman cıkan reklamda kayboluyor :)

EE nasıl olacak ne salak bu youtube :S Madem reklam cıkarmayacak o zıkkım neden koymussun :S çok dandik :S

hocam otomatik ayarlıyor onu galiba ? dışardan müdahale edilmiyor

Arkadaşım video arası reklamlar çok nadir çıkar, ayrıca siz hem video önü hem video ortası reklamlar beraber çalışır mantığındaysanız öyle bir şey yok.Kendi tecrübem, video arası reklamların zarardan başka bir şey olmadığı.

orayı boş bırakıp kaydet diyince hata veriyor ve örnek 0.30,1.30 yazıyor bende hep öyle yaparım

uzun bir video attım reklam aktif edilmiyor :(

undefined hatası veriyor sorun nedir? normalde uzun videolarda reklam çıkıyor.

kanalıda yeni açtım videonun linki aşşağıda bakarsanız sevinirim

https://www.youtube.com/watch?v=JII4o4xkMtU

---------- Mesaj saat 19:51:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:53 civarında gönderildi. ----------

Hic bir fikri olan yokmu :S

uzun bir video attım reklam aktif edilmiyor :(

undefined hatası veriyor sorun nedir? normalde uzun videolarda reklam çıkıyor.

kanalıda yeni açtım videonun linki aşşağıda bakarsanız sevinirim

https://www.youtube.com/watch?v=JII4o4xkMtU

---------- Mesaj saat 19:51:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:53 civarında gönderildi. ----------

Hic bir fikri olan yokmu :S

aynı sorun bendede var 15k izlenim alan videomda reklam çıkmıyor dolar ısıgı yandıgı halde reklam yok ama ufak ufak düsüyor biseyler demekki arada gelip gidiyor

---------- Mesaj saat 19:59:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:59:01 civarında gönderildi. ----------

bu arada videonu kaldır ne olur ne olmaz

Bugün bi videoya denk geldim adam 20 dakikalık videonun 1.dakkasına truviem reklam koymuş nasıl yapmış onu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri