15 Dk Onayında Kullanabileceğim Alternatif

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bilenyok

Kayıtlı Üye
Beyler selam,

Malum 3c yalan oldu, geri düzelmeme ihtimali var.

15 dk onayında kullanabileceğim, ücretli / ücretsiz / genelden / özelden yardım rica ediyorum.

Teşekkürler.

Nextplus

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ücretli uygulama olan Dingtone kullanıyorum. Amerika numaraları 240 krediye, ingiltere olanları da 60 krediye alabiliyorsunuz. 10 dolarla en az 500 kredi almanız gerekiyor. Az kanal çalışanlar için olabilir.

3cx uygulanasina ne oldu hocam sorun ne ?

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Nextplusta 3-4 no sonra yeni hesap oluşturup telefon almaya basınca, your connection... try again later tarzı bi uyarı verip numarayı vermiyor. Bunu aşabilen var mı? Bana 2-3 günde bir 10 numara çekebileceğim sistem lazım ama tek oturumda yapmaya alıştığım için tek seferde 10 no çekebilsem iyi olacak

arkadaşlar biraz alakasız olacak ama türkiye numarası veren ücretli ücretsiz bildiğiniz bir sistem var mı ?

Beyler selam,

Malum 3c yalan oldu, geri düzelmeme ihtimali var.

15 dk onayında kullanabileceğim, ücretli / ücretsiz / genelden / özelden yardım rica ediyorum.

Teşekkürler.

selam burada bir sistem anlatıyım
https://www.textnow.com/signup
adresine giriş yapın
üyelik kısımlarını şu şekilde doldurun
qPVm9W.png

E5kzzn.png

Jnm77o.png

65dlZ7.png

kamera ve mikrofon ayarlarına kesinlikle izin verin çagrı olarak gönderin gelecektir.

selam burada bir sistem anlatıyım
https://www.textnow.com/signup
adresine giriş yapın
üyelik kısımlarını şu şekilde doldurun
qPVm9W.png

E5kzzn.png

Jnm77o.png

65dlZ7.png

kamera ve mikrofon ayarlarına kesinlikle izin verin çagrı olarak gönderin gelecektir.

1 saat kadar önce bir arkadaş pm'den bu sistemi önermişti. İkinize de çok teşekkür ederim esirgemediğiniz için.

Arkadaşlar sabahtan beri gmail için onay sistemi arıyorum günde max 5 kanal açacak bi sistem yok mu hiç ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri