Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
50 Hesap alınmıştır. Hesapları anında teslim etti kendisine çok teşekkür ederim. Başarılar.
Hocam hayirli olsun bu ilk defalarin zaman siniri var mi yada belli bir surelik mi kampanyaniz?
Şuanda herhangi bir sınır düşünmüyoruz hocam.
evet yukarıdaki benim abim neden banladınız bu arkadaş hesapları bana teslim etmedi üstüne üstün hesapları isteyen abimide yukarıdaki şekilde görüldüğü banlattı yönetici kardeşi olmak böyle bir sey galiba 23 forumda yönetici PSP turkeyde kurucu ve 10 tane aktif web sahibi olan abimi nedenini bilmediğimiz sekilde banladılar hiçbir yöneticinin günahını almıyorum geçerli bir cevap bekliyoruz abi kardeş konudan ibrahimin haberi var dekontu kendisine yolladık inceleyecek ve göreceğiz bütün bunlar neden yapıldı diye herkese hayırlı forumlar
ayrıca sırf bunları yazdım diye bakalım beni ne zaman banlayacaklar
Kabul edildi. Hesaplar teslim edildi.Skype eklendi
skype eklendi
Hesaplar Adı Soyadı - Mail Adresi - Şifre - Kurtarma Maili ve Telefon numarası şeklinde teslim edilir.
kurtarma mailinden kastınız ? hesaplara kurtarma maili giriyormusuz. ? ve mailler tek kullanımlık maillermi yoksa farklı bir mail firmasının mailimi ? hayırlı satışlar![]()
Güvenilir arkadaşlar 10 adet alındı hemen teslim edildi sağolsun.
turkcell mobil ödeme ile alma şansım varsa almak isterim 12 adet 15 tl gönderebilirim @IlkHarf
10 adet satın aldım 5 adet de hediye etti tesekkurler hızlı ve temiz alışveriş için.
10 adet stogunuzda var mı hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.