15 günde 5 kanal kapattırdım

• Kullanıcı wtn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

wtn

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ytpul.com
http://www.ytpara.com/812673-post1.html

şöyle bi başlık açmıştım ilgilenen olmadı. forumdan da tecrübesiz ortak arayanları takip etmiştim yetişemedim.

uploadextra botunu aldım. 10 tane de quiz kanal aldım. ikisinin bana maliyeti 110 lira oldu. kanalların 5i banlandı şuan

günde 50 içerik girdim tüm kanallara. şuan botun bitmesine 15 gün var. toplam izlenme : 57117 (5 kanal için) gelir toplamda 3 dolar. kapanan kanallar da cabası. yaptığım yanlışın farkına varamıyorum. öneriniz nedir ?

edit: başlığı açtıktan sonra kendim okudum. dedimki burda sorun 5 kanalın kapanması değil 3 dolar gelirin olması da ayrı bi sorun :D

şöyle bi başlık açmıştım ilgilenen olmadı. forumdan da tecrübesiz ortak arayanları takip etmiştim yetişemedim.

uploadextra botunu aldım. 10 tane de quiz kanal aldım. ikisinin bana maliyeti 110 lira oldu. kanalların 5i banlandı şuan

günde 50 içerik girdim tüm kanallara. şuan botun bitmesine 15 gün var. toplam izlenme : 57117 (5 kanal için) gelir toplamda 3 dolar. kapanan kanallar da cabası. yaptığım yanlışın farkına varamıyorum. öneriniz nedir ?

Kimden aldın quiz Kanalları yasak 12 TL den ucuza satmak

Öncelikle 10 tane gidipte quiz kanal alma bu 1 açabilirsen kendin aç yada onaysız hesap al bluestacks kur uygulamalarla hesapları onayla her hesaba girerken ip değiştir çerez temizle mozilladan gizli sekmeyle gir ve yutubum veya videoyap botu al buda son önerim günlük 50 video atıcaksın diyede bi kural yok çekilecek kanal bul araştır [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abimin kanal bulma programı var paran varsa sermaye ondan al kanalları çek 50 video varsa kanalda 20 tanesini birine 20 tanesini bi kanala at 2-3 hafta bekle izlenmesi için

Ben az ama öz çalış kafasındayım :) Bir kanalım var. 27 Bin küsur izlenme var. Toplam 240 küsur TL kazandım. Ama tabii zamanla. 4 Ay hiç giremedim internetim yoktu. Yeniden başladım şu sıralar. Bol kazançlar...

evet kardeşim şunuda söleyeyim bugün 15 kanalımdan toplam 14 tanesi kapandı teliften dolayı iyi paralr getiriyodu bana göre yeni başladığım için ama üzülmek bi yere kadar azimli devam et kapansada

Öncelikle 10 tane gidipte quiz kanal alma bu 1 açabilirsen kendin aç yada onaysız hesap al bluestacks kur uygulamalarla hesapları onayla her hesaba girerken ip değiştir çerez temizle mozilladan gizli sekmeyle gir ve yutubum veya videoyap botu al buda son önerim günlük 50 video atıcaksın diyede bi kural yok çekilecek kanal bul araştır @bio33 abimin kanal bulma programı var paran varsa sermaye ondan al kanalları çek 50 video varsa kanalda 20 tanesini birine 20 tanesini bi kanala at 2-3 hafta bekle izlenmesi için

Hocam pc de bluestack kurulu da :D
Hangı uygulama ıle su unlem cıkan kanalları duzeltırım? :)
Telefon onayı nasıl yaparım bi pm atabılırmısın?
Sınırım bozulmaya basladı kanalların yarısı unlemde , telefon soruyor :(

bu işe başladım 5. ayımda bot aldım,
şu an 1 yılın biraz üzerine çıktım, ilk kez geçen ay quiz kanal almaya başladım :D
gerçi kendim yetişemediğimden o.
Neyse yaptığın hata çok acele etmen, işi kavramadan bot çalışman 1 hata, tutup ta quiz kanal alman 2 hata

Kimden aldın quiz Kanalları yasak 12 TL den ucuza satmak

BU FORUMDA yasak. mesajımda burdan aldığım konusunda birşey söylemedim.

hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. kendim açmayı deneyeceğim bundan sonra. gün içinde bilgisayar başında olmaktan başka yaptığım hiçbir etkinlik yok zaten.

bu işe başladım 5. ayımda bot aldım,

hocam düşe kalka öğreneyim dedim bodoslama girdim bu işe. şurda birkaç ayım kaldı. yurtdışına mastera gideceğim. cebimde ne kadar olursa kâr dedim. ceptekinden de oldum

BU FORUMDA yasak. mesajımda burdan aldığım konusunda birşey söylemedim.

hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. kendim açmayı deneyeceğim bundan sonra. gün içinde bilgisayar başında olmaktan başka yaptığım hiçbir etkinlik yok zaten.

hocam düşe kalka öğreneyim dedim bodoslama girdim bu işe. şurda birkaç ayım kaldı. yurtdışına mastera gideceğim. cebimde ne kadar olursa kâr dedim. ceptekinden de oldum

Önemli Değil Ama kendin açmanda başarılı olamassan onaysız satın al gmailin önemi çok

Bu quiz kanal kuralını yeni duydum ben onaylı kanal dışında kanal hiç satın almadım almayı da düşünmüyorum ama gerçekten müthiş saçma olmuş. Kendin aç alma hocam kanal falan hem boşuna zararda etmemiş olursun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri