15 günlük kazancım.

Merth46

Kayıtlı Üye
w1tbt.png

Tek kanal ve 179 video tr içerik çalışıyorum arkadaşlar.Nasıl gidiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum... İyi forumlar.

Güzel gidiyorsun.
Bu şekilde devam et. Senin şuanki ekran görüntündeki miktarı forumda 2-3 ayda göremeyen arkadaşlar var.

Telif vs.. olaylarına dikkat et..
İyi geceler.

Yeni başladıysan. Çok iyisin. To arttırman gerekir. O To'ya tbm de düşük gibi. 217 bin'e normalde 400-500 tl de alabilirdin ama o işler her zaman istediğimiz gibi gitmiyor malesef. Onları arttırmanın yolunu bulmalısın. Tbm neyse de özellikle To'da sıkıntın var.

hocam sayfa to çok düşükmüş ama tbm iyi. bende to %5 tmb 0.04tl. bence gayet iyi

Yeni başladıysan. Çok iyisin. To arttırman gerekir. O To'ya tbm de düşük gibi. 217 bin'e normalde 400-500 tl de alabilirdin ama o işler her zaman istediğimiz gibi gitmiyor malesef. Onları arttırmanın yolunu bulmalısın. Tbm neyse de özellikle To'da sıkıntın var.

Sen dizi çalıştığın için to'nun yüksek olması normal, herkesin to'sunun yüksek olmasını bekleme.

Kısa videolarda bu to'lardan yükseğini görebilmek çok zordur Türkçe içerikte.

Sen dizi çalıştığın için to'nun yüksek olması normal, herkesin to'sunun yüksek olmasını bekleme.

Kısa videolarda bu to'lardan yükseğini görebilmek çok zordur Türkçe içerikte.

Hmm doğru olabilir. Ama her ne olursa olsun. Sayfa To %1'in altında ise sıkıntı vardır. Ben maç videoları yüklediğimde de sayfa To %1'in altına düşmezdi. Hemde 200-250k izlenimlere kadar çıkardı. Tbm ise 0.12-0.18 arası değişirdi. Arkadaşın To'sunu 0.50 lerde görünce uyarayım dedim.

Hmm doğru olabilir. Ama her ne olursa olsun. Sayfa To %1'in altında ise sıkıntı vardır. Ben maç videoları yüklediğimde de sayfa To %1'in altına düşmezdi. Hemde 200-250k izlenimlere kadar çıkardı. Tbm ise 0.12-0.18 arası değişirdi. Arkadaşın To'sunu 0.50 lerde görünce uyarayım dedim.

Tahminim o videolar ortalama 1-2 dakika felandır. Ne kadar uzun video, o kadar çok TO.

Tahminim o videolar ortalama 1-2 dakika felandır. Ne kadar uzun video, o kadar çok TO.

O zaman arkadaşa videolarını uzatmasını önerelim. Tek kanalı var sanırsam biraz özgün tür takılıyor olabilir. Video başına bir kanal tanıtımı ekleyebilirsin. Video sonuna da gelecek video hakkında birşeyler veya yine kanalın reklamı olan bir içerik koyabilirsin. Video başında ki 10 saniye sonunda ki de 20 saniye olsa kafi.

O zaman arkadaşa videolarını uzatmasını önerelim. Tek kanalı var sanırsam biraz özgün tür takılıyor olabilir. Video başına bir kanal tanıtımı ekleyebilirsin. Video sonuna da gelecek video hakkında birşeyler veya yine kanalın reklamı olan bir içerik koyabilirsin. Video başında ki 10 saniye sonunda ki de 20 saniye olsa kafi.

Doğru yabancı içerik ve uzun videolar kazancı 5-6 kat artırır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri