15 liralık dondurma bedava (Getir uygulaması)

donanım haber ölücüleri bunu görmesin firmayı iflas ettirir.

inat ettim yarın kadıköye gidip sipariş vercem pendiğe gelmiyo

neyleyim anadolu yakasında sadece kadıköye kadar olan kampanyayı,istanbul diyorsan gerine gerine, her ucuna gideceksin...en azından merkezi olan yerlere...

Hem sipariş verebilmek için kurye bekliyoruz hemde kredi kartını girdikten sonra ne biçim iş bu :D

Dün 11.30 ' da sipariş vermiştim valla 9 dakikada geldi dondurmalarda gayet güzeldi :)

Kaç saattir 12-15-20 dakika uzaklıkta gösteriypr ama kuryelerimiz siparişte birzdan tekrar dener misiniz diyor siz nasıl sipariş verdiniz berde yanlış yapıyorum ?

Baştan söyleyeyim sadece İstanbul'un belli yerlerinde geçerli. Az önce Üsküdar'dan sipariş ettim 2 magnum + 2 nogger + 1 cornetto aldım 14.85 tuttu ama kampanya ile bedavaya aldım.

Getir yazıp android ya da ios ile indirip üye oluyorsunuz sonra kampanya çıkıyor zaten 15 liraya kadar aldığınız dondurmalar ücretsiz geliyor.
5 dakika içinde geldi valla yedik kız arkadaşımla. :D

Kampanya 26-28 Ağustos arasında geçerli. Gece 23.59'a kadar sipariş verebiliyorsunuz. Sorunuz olursa sorun.

Not: Uygulama ile alakam yok sadece yararlanın diye konuyu açıyorum akşam akşam iyi geldi dondurma. :D

Detay: getir

Kısıklı dahil mi hocam acaba

Kısıklı dahil mi hocam acaba

Bilemiyorum kapsama alanlarını. İndirip bir deneyin.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

Kaç saattir 12-15-20 dakika uzaklıkta gösteriypr ama kuryelerimiz siparişte birzdan tekrar dener misiniz diyor siz nasıl sipariş verdiniz berde yanlış yapıyorum ?

Yanlışın şu, çok geç kaldın. Ben konuyu açtığım sırada yeni yeni popüler oluyordu ve yaklaşık 1 saat sonra falan tüm Türkiye haberdar oldu. :) Şu an çok yoğun ben de 2 gündür sürekli yapıyorum sabah 9'da yarım saat denedim yine olmadı.

Bilemiyorum kapsama alanlarını. İndirip bir deneyin.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

Yanlışın şu, çok geç kaldın. Ben konuyu açtığım sırada yeni yeni popüler oluyordu ve yaklaşık 1 saat sonra falan tüm Türkiye haberdar oldu. :) Şu an çok yoğun ben de 2 gündür sürekli yapıyorum sabah 9'da yarım saat denedim yine olmadı.
Oturduğum yere gelmiyordu bugün başka bir yerdeyim deneyeyim dedim olmadı

Biraz da şans galiba, bugün kız arkadaşım ve eniştemle üst üste denedik 15 dk sonunda ikimizinki de onaylandı geldi. Dondurmacı mı açsam ne yapsam :D

10 dakika evvel benimkide geldi.Ben sistemi çözemedim meğer o kuryeler siparişte ekranını sürekli yenilemek gerekiyormuş ben toplu sipariş alıp veriyorlar sanıyordum öylesi daha adil olurdu.Bu tamamen şanş işi o an kim bastıysa ona gönderiyorlarmış.Sonuç olarak senin sayende 4 tane magnum yedik sağolasın sen olmasan r10 da donanımhaberde felan göremezdim bunları.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri