15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
kanallarımın hepsı kapatıldı telefon doğrulama istiyor benım anlamadığım şey adsenssem bile kapatıldı bunun nedenını öğrenmek istiyorum ?

ben dun kendi pc le yukledim kanalıma videolar duruyor botla yukledim kanalım kapanmıs buyuk ıhtımal botla yuklenen kanallar kapandi kendı pcımde yukledım kanal duruyor denemek için bır botla yukledım bırde kendı pc dem yukledım 2 ayrı kanal 1 ri ucdu dıgerı duruyor beklıyom bakım sonucu yazarım

Sorunu büyük ölçüde hallettim gibi arkadaşlar , dün açtığım kanal 1 saat geçmeden kapanıyordu farklı bir yöntemle bir kanal açtım bugün 2. günündeyim ve hala yükleme yapıyorum. Tam anlamıyla randıman verdiğinde paylaşacağım.

Sorunu büyük ölçüde hallettim gibi arkadaşlar , dün açtığım kanal 1 saat geçmeden kapanıyordu farklı bir yöntemle bir kanal açtım bugün 2. günündeyim ve hala yükleme yapıyorum. Tam anlamıyla randıman verdiğinde paylaşacağım.

hocam durumu tam olarak ne zaman paylaşabilirsiniz,senin kanallar ne durumda ?

dün açtıgım 10 kanaldan 5 i bugun kapanıverdi. emekler bi yana adsense kapanmasa bari. botlara karşı savaş açtı yotube. nereden yakalıyor anlamak lazım.

Sanırım artık spam bitti çok mutsuzum :( .1 yıl önce açmış olduğum gmaillerle bugün 20 kanal açtım sıfırdan kurduğum Azure VDSde ytkazan giriş yaptım ytkazan botuna bağladım bence botla ilgisi yok bu konunun 1 saat geçti sanırım yükleme yapılan kanalların hepsi kapanmış ya banlanmış yada telefon doğrulaması istiyor.

YPd5JZ.png

Yaptığım testlere, araştırmalara, deneme yanılmalara göre;

Kanalların kapatılmasının hiçbir bot ile alakası yok.

videoyap,ytkazan,ytpro,farklı VDS'ler farklı Server'lar, farklı İP'ler hepsinde denemeler yaptım. Manuel videolar attım.

Alayı kapanıyor. Resmen bizi frenleyen bir sorunla karşı karşıyayız.

Şimdi de gmaillerin açılış ip'sinin etkisini deneyeceğim.

Yaptığım testlere, araştırmalara, deneme yanılmalara göre;
Kanalların kapatılmasının hiçbir bot ile alakası yok.

Alex'in dediği gibi bu konunun botla ilişkisi iddia edilen seviyede olmayabilir. Ama diyeceksiniz ankette %80 çıkmış. Forumun zaten %80'i bot kullanıyor olamaz mı? Net şekilde suçlu şudur diyebileceğimizi düşünmüyorum. Tüm oklar botu gösterse de bundan emin olamayız. Hele bu anket elle VPS'ten yükleyen ve hiç bot kullanmayan benim gibi çok az kişinin olduğu forumda yanıltıcı oluyor.

Alex'in dediği gibi bu konunun botla ilişkisi iddia edilen seviyede olmayabilir. Ama diyeceksiniz ankette %80 çıkmış. Forumun zaten %80'i bot kullanıyor olamaz mı? Net şekilde suçlu şudur diyebileceğimizi düşünmüyorum. Tüm oklar botu gösterse de bundan emin olamayız. Hele bu anket elle VPS'ten yükleyen ve hiç bot kullanmayan benim gibi çok az kişinin olduğu forumda yanıltıcı oluyor.

Sizin kaç tane kapandi VDS den etiketleri ve aciklamalari sade yaptiginiz halde kapandi mi

ütüden yollandı

Sizin kaç tane kapandi VDS den etiketleri ve aciklamalari sade yaptiginiz halde kapandi mi

ütüden yollandı

Benim kanallarım kapanmadı ama doğru bir örnek değilim. Yani benim açtığım kanalların hep %30'u kapanır zaten. Bu 15 Mayıs sürecinde de ondan önce de ondan sonra da %30'u kapanıyor diyebilirim.

Benim kanal açma prosedürüm çok farklı. Şimdi benim dediğimden yola çıkıp bakın VPS'ten elle yüklenince kapatılmıyormuş sonucu çıkarılmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri