+15 Onayli Kanal Satiş Plus
Not: Kanallırımız sadece girip +15 Onay'ini yapiyorum Avatar ve Arkaplanlarla oynamıyorum çünkü Ip daha kolay bulunur o şekilde ve sizde bende zararlı çıkarım yani kısaca 0 kanal veriyoruz denilebilir.
Bu işe başlamadan önce arkadaşım Pars yazılım la özel bir anlaşmamiz vardı onada burdan selam olsun
Bir Sorun yada düşünceleriniz varsa yorum'a yada özel mesaj atabilirsiniz.
Sipariş Durumu : KAPALI
Kanalları Nasıl Açıyoruz ?
Kanallarımız Hepsi Farklı IP'lerden açılmıştır.
Kanallarda kullangidimiz isim ve soy isimler yabancı olarak konulmaktadır.
Telefon sistemimiz 3cx ile yapılmaktadır
İngiltre olarak telefon numaralırımız.
Kanal açarken 1 kanal'ımıza 1 numara kullanılmaktadır.
Kanallarımız Sanal Makineler ile açıyoruz ve Özel çerez temizleme araçlarımızla tüm çerezleri silip yeni sanal makine oluşturuyoruz.
Kanalınızı aldıgınızda 7 Gün içerisinde bir sorun kapanma tarzı olursa yeni 2 kanal iade ediyoruz , ama bizimle alakalı olmaz.
Süre Teslimatımız
Teslimatımız zaten skype'dan eklerseniz özel olarak size özel stok açabilirim.
Alışveriş için:
Fiyatlarımız:
0.75 TL
Satın almak için:
irfanalperplus
Not: Skype'dan eklerken Eklediginiz Zaman Satın almak için ekledim alicaksaniz miktarını'da yazarsanız ona göre ayarlamalar yapicaz iyi günler.
STOK : 2
Kanalları Nasıl Açıyoruz ?
Süre Teslimatımız
Alışveriş için:
Fiyatlarımız:
Satın almak için:
Not: Skype'dan eklerken Eklediginiz Zaman Satın almak için ekledim alicaksaniz miktarını'da yazarsanız ona göre ayarlamalar yapicaz iyi günler.
STOK : 2
Not: Kanallırımız sadece girip +15 Onay'ini yapiyorum Avatar ve Arkaplanlarla oynamıyorum çünkü Ip daha kolay bulunur o şekilde ve sizde bende zararlı çıkarım yani kısaca 0 kanal veriyoruz denilebilir.
Bu işe başlamadan önce arkadaşım Pars yazılım la özel bir anlaşmamiz vardı onada burdan selam olsun
Bir Sorun yada düşünceleriniz varsa yorum'a yada özel mesaj atabilirsiniz.
Son düzenleme: