+15 onaylı Kapakl resimli logolu tasarımlı gmail hesapları satılır güvenlik en üst düzeydedir.

• Kullanıcı lordemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

lordemre

Kayıtlı Üye
edit. İş yogunluğumdan dolayı bir süre satışları durduruyorum.

Hayırlı olsun üstad.

Kendisinden son 1 ayda çok sayıda kanal aldim. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

Hayırlı olsunda hocam 1dkda +15 dakika açık api keyli kanal kim açıyo?Arayüzden resetlememe ragmen 5dkmı alıyor bir kanal açmam eğer öyle biri varsa saygı duruşuna geçicem:cool:

Hayırlı satışlar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Odeme seceneklerinde pay-pal varsa 20 tane siparis vermek istiyorum.

bu kadar kanalı nasıl açıyorsunuz yav? kolay bi yolu mu var?
ben 10-15 kanaldan sonra çok sıkılıyorum.

Hocam sizin nerden ne resetlediğinz umurumda değil ben herşeyi müşterilerin isteğine göre dedim ne isterseniz kanallara onu uygularım. iletişim adreslerimi yazdım arkadaşlar. Ödeme seçeneği finansbank enpara dır. Dediğim gibi sipariş üzerine iş yapıyorum biri gelir 50 x isterse sizin kanallarınız ertesi güne sarka bilir. Söylediğim gibi prof çalşıyorum kimse kimseyi zorlamıyor . İsterseniz 50 kuruştanda veririm ama hiçbir şekilde kanallara garanti vermem. Prof. çalışıyosanız benimle iletişim adresimden iletişime geçin. Kemal kardeşim bana şu güne şu kadar mail aç diyor o gün elinde oluyor. Hiç bir kanalda sorun yaşamadık. ayrıca Kemalin kanal tasarımlarını 3 aydır yapıyorum. İnsanlar ticaret yapmadan birbirini tanıyamaz düşüncesindeyim ihtiyacı olan yazsn saygılar.

Hocam sizin nerden ne resetlediğinz umurumda değil ben herşeyi müşterilerin isteğine göre dedim ne isterseniz kanallara onu uygularım. iletişim adreslerimi yazdım arkadaşlar. Ödeme seçeneği finansbank enpara dır. Dediğim gibi sipariş üzerine iş yapıyorum biri gelir 50 x isterse sizin kanallarınız ertesi güne sarka bilir. Söylediğim gibi prof çalşıyorum kimse kimseyi zorlamıyor . İsterseniz 50 kuruştanda veririm ama hiçbir şekilde kanallara garanti vermem. Prof. çalışıyosanız benimle iletişim adresimden iletişime geçin. Kemal kardeşim bana şu güne şu kadar mail aç diyor o gün elinde oluyor. Hiç bir kanalda sorun yaşamadık. ayrıca Kemalin kanal tasarımlarını 3 aydır yapıyorum. İnsanlar ticaret yapmadan birbirini tanıyamaz düşüncesindeyim ihtiyacı olan yazsn saygılar.
Ben size ne dedim siz bana nasıl cevap verdiniz neyse boşverin :cool:

Skype' dan ekledim hocam, yanıt verirseniz, konu hakkında detaylı konuşmak isterim.
Bol kazançlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri