15 TEMMUZ Demokrasi Marşı - Çocuk Korusu

Alllah bir daha yaşatmasın böyle hayin kalkışmaları ..

Arkadaşlar işi siyasete dökmeyin, bu bir geçrketir bu ülke 15 Temmuzu atlatmıştır bu videoda her TÜRK evladının gururla izlemesi geren bir videodur. bunda parti felan ayağı yapmayın. destek olalım diye paylaştım ben.

çok güzel olmuş . bence de siyasete çekilmemeli ve o gece halk sokağa dökülmese neler olacaktı .. düşünmesi bile kötü ; söz konusu vatansa gerisi teferruattır ...

Gönüllerine , ağızlarına sağlık. Rabbim bu Vatana ve hiçbir İslam topluluğuna bu tür olayları yaşatmasın.

Bu kadarmı tahammülsüzüz anlamıyorum ya. Klipte Tek başkomutan R.T.Erdoğan gibi bir kelimemi geçiyor.Atatürkte başkomutandır,ister sevin ister sevmeyin ondan sonra gelen tüm cumhurbaşkanlarıda başkomutandır. Konuları kilitletmek için bu kadarda çaba harcanmaz.

Biraz çocuk şarkısı gibi geldi. Yani o geceki duygu ve hisleri pek hissettirmedi şahsen bana, demet akalın şarkısı gibi düz metin geldi...
Ama demokrasi için halkımızın attığı adım unutulmaz. Demokrasi için sokağa çıkan halkımız, umarız bir daha var olan değerleri için soğaka çıkmak zorunda kalmaz.
Allah tüm iyi niyetli insanların daima aldığı kararlarda yanında olsun.

Konu siyasete dönmeden kilitlensin diyen arkadaşlar için söylüyorum, burada ne varda konu siyasete dönecek ? Ülkemizin yaşamış olduğu bir durum ile ilgili çocuklara koro yaptırmışlar. İlle de konuyu siyasete çeviren olursa şikayet eder muhatap almaz banlanmasını sağlarsınız. Forumda hiç mi konu açılmayacak anlamıyorum. hemen altına konu siyasete dönmesin diye yazıyorsunuz. Zaten bu şekilde bir algı oluşturuluyor. yapmayın etmeyin yazık ya.

Konu siyasete dönmeden kilitlensin diyen arkadaşlar için söylüyorum, burada ne varda konu siyasete dönecek ? Ülkemizin yaşamış olduğu bir durum ile ilgili çocuklara koro yaptırmışlar. İlle de konuyu siyasete çeviren olursa şikayet eder muhatap almaz banlanmasını sağlarsınız. Forumda hiç mi konu açılmayacak anlamıyorum. hemen altına konu siyasete dönmesin diye yazıyorsunuz. Zaten bu şekilde bir algı oluşturuluyor. yapmayın etmeyin yazık ya.

Siz bu konuya girmeden önce bazı yazılanlar oldu onlar admin tarafından temizlendi. Yukardaki arkadaşlar o yüzden yazdılar, siyasete dönmesin dediler.

2PSCTT0Q_400x400.jpeg

Konunun siyasetle alakası yok.. 15 Temmuz-lar hepimiz için bir kara gündür. Klip için yapan hazırlayan ve paylaşanlara teşekkür ediyorum.

Bu kadarmı tahammülsüzüz anlamıyorum ya. Klipte Tek başkomutan R.T.Erdoğan gibi bir kelimemi geçiyor.Atatürkte başkomutandır,ister sevin ister sevmeyin ondan sonra gelen tüm cumhurbaşkanlarıda başkomutandır. Konuları kilitletmek için bu kadarda çaba harcanmaz.

aynen katılıyorum hocam

Tamam da başlık tamamen siyasetle ilgili. O zaman komple başlığı kaldırmak gerekir. Buraya 60 darbesiyle ilgilide 80 darbesiyle ilgili de paylaşım yaparsan bu siyaset. Darbeyi siyasetten bağımsız nasıl yorumlayacağız anlamadım.
Zaten başlığı görür görmez hemen insanlar yazıyor siyasete gireriz birazdan konuyu kapatın diye. İnsanlar zaten köpürecek yer arıyor. Burada bunları paylaşıp tahammülsüz veya bir anlık gazla buraya yorum yazanları banlatmaktan zevk mi alıyorsunuz nedir. Ben bile saçma sapan 1 satırlık yorum yüzünden 1 ay banlandım. Bence yorum yazanlar değilde şu başlıkları açanlar banlansın o zaman.
Ne yazalım buraya ? Yalandan "aa ne güzel şarkı" " Allah bir daha göstermesin" cart curt. Ne ki bu yani. Sanki gerçekten darbe olmuş gibi forumda zorunda olduğumuzdan dolayı samimiyetsiz şeyler yazıyoruz. Kalmasın işte bu başlık burada. Silin gitsin hemen. İlla 1-2 tane ağa düşecek banlayacak balık bekliyoruz. Sonra kavga çıktı konuyu kapat. Yıllardır buradayım hep aynısı olur. Olacaklar bellidir. Biz olmasını bekleriz. Olunca da siyasi yorum yapanları banla, konuyu kitle. Sen sağ ben selamet.

ben bu konunun 2. sayfasına giremiyorum. anonim baktığım zaman giriliyor?? nedir teknik bir ağrıza mı var?

Bence konunun siyasete kaçması kadar doğal bir şey yok. Tartışma üslubunu bildikten sonra bu sorun olmamalı. Ha yok siyaset olmasın diyorsanız, konu açılmadan önce olayın bu boyutlara ulaşılması tahmin edilip konu açılmaması gerekir o zaman.

Tamam da başlık tamamen siyasetle ilgili. O zaman komple başlığı kaldırmak gerekir. Buraya 60 darbesiyle ilgilide 80 darbesiyle ilgili de paylaşım yaparsan bu siyaset. Darbeyi siyasetten bağımsız nasıl yorumlayacağız anlamadım.
Zaten başlığı görür görmez hemen insanlar yazıyor siyasete gireriz birazdan konuyu kapatın diye. İnsanlar zaten köpürecek yer arıyor. Burada bunları paylaşıp tahammülsüz veya bir anlık gazla buraya yorum yazanları banlatmaktan zevk mi alıyorsunuz nedir. Ben bile saçma sapan 1 satırlık yorum yüzünden 1 ay banlandım. Bence yorum yazanlar değilde şu başlıkları açanlar banlansın o zaman.
Ne yazalım buraya ? Yalandan "aa ne güzel şarkı" " Allah bir daha göstermesin" cart curt. Ne ki bu yani. Sanki gerçekten darbe olmuş gibi forumda zorunda olduğumuzdan dolayı samimiyetsiz şeyler yazıyoruz. Kalmasın işte bu başlık burada. Silin gitsin hemen. İlla 1-2 tane ağa düşecek banlayacak balık bekliyoruz. Sonra kavga çıktı konuyu kapat. Yıllardır buradayım hep aynısı olur. Olacaklar bellidir. Biz olmasını bekleriz. Olunca da siyasi yorum yapanları banla, konuyu kitle. Sen sağ ben selamet.

başlığın siyasetle hiç alakası yok hocam bence .. o gece herkes parti gözetmeksizin demokrasiye sahip çıkmaya çalıştı... sizin kendi görüşünüz o bence ( söz konusu vatansa gerisi teferruattır )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri