Tamam da başlık tamamen siyasetle ilgili. O zaman komple başlığı kaldırmak gerekir. Buraya 60 darbesiyle ilgilide 80 darbesiyle ilgili de paylaşım yaparsan bu siyaset. Darbeyi siyasetten bağımsız nasıl yorumlayacağız anlamadım.
Zaten başlığı görür görmez hemen insanlar yazıyor siyasete gireriz birazdan konuyu kapatın diye. İnsanlar zaten köpürecek yer arıyor. Burada bunları paylaşıp tahammülsüz veya bir anlık gazla buraya yorum yazanları banlatmaktan zevk mi alıyorsunuz nedir. Ben bile saçma sapan 1 satırlık yorum yüzünden 1 ay banlandım. Bence yorum yazanlar değilde şu başlıkları açanlar banlansın o zaman.
Ne yazalım buraya ? Yalandan "aa ne güzel şarkı" " Allah bir daha göstermesin" cart curt. Ne ki bu yani. Sanki gerçekten darbe olmuş gibi forumda zorunda olduğumuzdan dolayı samimiyetsiz şeyler yazıyoruz. Kalmasın işte bu başlık burada. Silin gitsin hemen. İlla 1-2 tane ağa düşecek banlayacak balık bekliyoruz. Sonra kavga çıktı konuyu kapat. Yıllardır buradayım hep aynısı olur. Olacaklar bellidir. Biz olmasını bekleriz. Olunca da siyasi yorum yapanları banla, konuyu kitle. Sen sağ ben selamet.