15 TEMMUZ Demokrasi Marşı - Çocuk Korusu

Olay siyasete döner çünkü içerik buram buram siyaset kokuyor. Hala öğrenemedi şu forum bu işi.

Ekleme: 15 Temmuzla kimsenin alıp veremediği yok ama hazırlanan marşın içeriği siyaset.

Son düzenleme:
Olay siyasete döner çünkü içerik buram buram siyaset kokuyor. Hala öğrenemedi şu forum bu işi.

bakış açısına göre değişir

zamanın birinde bir padişah rüya görür, yorumlayan herkesin kellesini vurdurtur ; bir kişi yorum yapar yorum aynıdır fakat anlatım şekli farklıdır , o kelleyi kurtarır ..

diğerleri derki; padişahım akrabalarınız çoluk çocuğunuz v.s ölecek siz tek kalacaksınız yıllarca tek başınıza sıkıntılar çekeceksiniz v.s kısa kesiyorum .kellesini kurtaranda şöyle der padişahım bu milletin size çok ihtiyacı var o yüzden Allah etrafınızdaki akrabalarınızı çoluk çocuğunuzu alacak ama siz ondalardan daha uzun yaşayıp millete faydalı işler yapacaksınız bu milletin size ihtiyacı var ondan dolayı der ve kelleyi kurtarır.. aklıma geldiğince kısaca özetle yazdım .. bakış açısı ve anlayış şekli , anlatış şekli herkesin faklıdır . herkese iyi geceler dilerim

Son düzenleme:
bakış açısına göre değişir

zamanın birinde bir padişah rüya görür, yorumlayan herkesin kellesini vurdurtur ; bir kişi yorum yapar yorum aynıdır fakat anlatım şekli farklıdır , o kelleyi kurtarır ..

diğerleri derki; padişahım akrabalarınız çoluk çocuğunuz v.s ölecek siz tek kalacaksınız yıllarca tek başınıza sıkıntılar çekeceksiniz v.s kısa kesiyorum .kellesini kurtaranda şöyle der padişahım bu milletin size çok ihtiyacı var o yüzden Allah etrafınızdaki akrabalarınızı çoluk çocuğunuzu alacak ama siz ondalardan daha uzun yaşayıp millete faydalı işler yapacaksınız bu milletin size ihtiyacı var ondan dolayı der ve kelleyi kurtarır.. aklıma geldiğince kısaca özetle yazdım .. bakış açısı ve anlayış şekli herkesin faklıdır . herkese iyi geceler dilerim

Sorunda bu zaten. Yoruma açık konu ve siyasete girme durumu var. Bende 15 temmuz gibi bir vatan vahşetini bize yaşatanlara destek olmayın diye bir başlık açsam oradan akp karşıtı veya cemaat karşıtı gibi durabilirim. Ülkenin sıkıntılı bu döneminde böyle ayrıştırıcı hareketlere hiç gerek yok.

Sorunda bu zaten. Yoruma açık konu ve siyasete girme durumu var. Bende 15 temmuz gibi bir vatan vahşetini bize yaşatanlara destek olmayın diye bir başlık açsam oradan akp karşıtı veya cemaat karşıtı gibi durabilirim. Ülkenin sıkıntılı bu döneminde böyle ayrıştırıcı hareketlere hiç gerek yok.

15 temmuz tüm ülkemiz için demokrasiyi kazanma günüydü bütün halkımız (istisnaları katmıyorum ) destekledi ve atlattık .. o gün kimse parti hesabı yapmadı, buradaki video beğenilir veya beğenilmez ama siyasetle alakalı ben videoda parti v.s adı duymadım.. herkesin bakış ve anlayışı farklı demek ki biraz öncede dediğim gibi..

Tamam da başlık tamamen siyasetle ilgili. O zaman komple başlığı kaldırmak gerekir. Buraya 60 darbesiyle ilgilide 80 darbesiyle ilgili de paylaşım yaparsan bu siyaset. Darbeyi siyasetten bağımsız nasıl yorumlayacağız anlamadım.
Zaten başlığı görür görmez hemen insanlar yazıyor siyasete gireriz birazdan konuyu kapatın diye. İnsanlar zaten köpürecek yer arıyor. Burada bunları paylaşıp tahammülsüz veya bir anlık gazla buraya yorum yazanları banlatmaktan zevk mi alıyorsunuz nedir. Ben bile saçma sapan 1 satırlık yorum yüzünden 1 ay banlandım. Bence yorum yazanlar değilde şu başlıkları açanlar banlansın o zaman.
Ne yazalım buraya ? Yalandan "aa ne güzel şarkı" " Allah bir daha göstermesin" cart curt. Ne ki bu yani. Sanki gerçekten darbe olmuş gibi forumda zorunda olduğumuzdan dolayı samimiyetsiz şeyler yazıyoruz. Kalmasın işte bu başlık burada. Silin gitsin hemen. İlla 1-2 tane ağa düşecek banlayacak balık bekliyoruz. Sonra kavga çıktı konuyu kapat. Yıllardır buradayım hep aynısı olur. Olacaklar bellidir. Biz olmasını bekleriz. Olunca da siyasi yorum yapanları banla, konuyu kitle. Sen sağ ben selamet.

nasıl bi sinir harbi yaşıyorsun anlamak mümkün değil yani biz YALANDAN DİYORUZ ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN öyle mi .... ya biraz anlayışlı olun be gerçekten .. burası youtube forumu siyaset forumu degil elbette siyasete dönmesin insanlar banlanmasın diye düşünerekten yazdık konunun kilitlenmesini... siyaset yapmak isteyen başka platformlara girer öyle klavye ile olmaz

Keşke yaşananlardan ders alınsa da tekrar yaşanmasa ama hiç de ders alınmış gibi davranılmıyor maalesef.

video çok güzel olmuş helal olsun paylaşan hocam ayrıca sanada teşekkür ederim dün dinleyecektim not etmiştim unutmuşum bu konuyu görünce hatırlayıp dinlemeye başladım şükran kesiran :)

ALLAH VATANIMIZI MİLLETİMİZİ KORUSUN

Son düzenleme:
Melodi tanıdık geldi, gerisini bilemedim.
Her zamanki 15 Temmuz lafları.

uğur mumcu ve aziz nesin 20 evel bu darbenin yada herneyse artık olacağını (en azından bu konu için) söylediler linklerini paylaşm ama sildiniz. bu videoya karşı çıkan insan forumda daha çok ama hepsi ya banlandı yada entryleri silindi. yani sanal bir tebriklenme yaşıyorsunuz. insanları bu kadar germememek gerek diye düşünüyorum. allahtan bir bela gelmiş ekmeğimizden olmuşuz çoğumuz (youtube) bir küllahı çıkartıp önmüze bakma zamanıdır.

arkadaş, demokrasi siyasi bir terimdir ve demokrasi marşı başlıklı konuda siyaset hakkında konuşulmamasını istemek anlamsız bir beklentidir.

ek olarak demokrasi marşı başlıklı bir konuda bireyin en demokratik hakkı olan "düşüncelerini özgürce dile getirme hakkı", "bu konuyu siyasete getirecek babayiğit" ya da buna benzer laflarla baskılanamaz, baskılanmamalı, hele ki demokrasi marşı konusunda bu hiç olmamalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri