15 Temmuz Konulu Bayrak Aranıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
KONU SOHBET İÇİN AÇILMADI!!!

Üzerinde 15 temmuz konulu veya Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir konulu 100 x 150 veya 200 x 300 boyutlarda Balkondan asmak için bayrak aranıyor.
Ben n11 gittigidiyor tarzı sitelerde araştırdım. Sadece gittigidiyorda şunu buldum. Başka altarnatiflerde varsa gördüğünüz link yollarsanız sevinirim.

Benim bulduğum:
http://urun.gittigidiyor.com/ofis-k...ir-15-temmuz-sehitler-bayragi-rasel-285830524

285830524_tn50_1.jpg

KONU AMACININ DIŞINA ÇIKMAMASI İÇİN BAYRAK LİNK HARİCİ YORUM YAPILMASIN LÜTFEN

Son düzenleme:
Bu demokrasi şehidi tabirini bende sevmiyorum .Bence sadece şehit demeliyiz.

Bakın konuda başka sohbetlerin dönmesine izin vermiyorum. Konu sadece bayrak satın almak için açıldı. Google yazın bulursunuz cevabınızı

Asicaksaniz Türkiye Cumhuriyeti nin bayrağını asin ya da özel diktirin.
Demokrasi Şehidi nedir şehit mı ayırıyorsunuz bununda pişkin pişkin dile getiriyorsunuz ayrıca yok bu konu sadece bayrak satın almak içindi diyorsunuz konuda sohbet dönmesini istemiyorsanız Facebook'ta yuzlerce 15 temmuz grubu var onlara yazarsiniz

Mesajımida alintilama uğraşamam

Bakın konuda başka sohbetlerin dönmesine izin vermiyorum. Konu sadece bayrak satın almak için açıldı. Google yazın bulursunuz cevabınızı

Peki. Demokrasi'nin şehidi olmaz bilginiz olsun. Fikirdir yönetim şeklidir şehadetle uzaktan yakından bağlantısı olamaz. Yazmasam olmazdı kusura bakmayın lütfen.

Asicaksaniz Türkiye Cumhuriyeti nin bayrağını asin ya da özel diktirin.
Demokrasi Şehidi nedir şehit mı ayırıyorsunuz bununda pişkin pişkin dile getiriyorsunuz ayrıca yok bu konu sadece bayrak satın almak içindi diyorsunuz konuda sohbet dönmesini istemiyorsanız Facebook'ta yuzlerce 15 temmuz grubu var onlara yazarsiniz

Mesajımida alintilama uğraşamam

Sizler kafayımı yediniz?

Konumu iyi okuyun!!!!!!!
O koyduğum bayrak örnek bayrak. Tek satışı olan yer. Altarnetif arıyorum diye konu açtım. Almak istesem o bayrağı alır konu açmazdım.

Bunu o bayrak satan adama özel olarak yollasanız belki isteğinize göre bir şeyler yapabilir? Her bişey aradığımızda forumu kullanacaksak yandık. Bayrak forumu mu burası?
Google mi burası ? Bukadar basit bişey için bile yardım istemek saçma geliyor yani.

Sitem ediyorum sizin gibi insanlara...

Konunun kilitlenmesini rica ediyorum... [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

[MENTION=12689]Keithas[/MENTION] Umarım sen de yt dışında bir konu açarsın da aynısını sana yazarlar...

Konuyu açan kişi çok basit bir şey istemiş.Konunun başında da belirtmiş.Sohbet için açmadım,uygun öneriniz varsa link ile paylaşın demiş.İstediği çok basit bir şey.Neden bunu idrak etmekte zorlanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri