15 TL'den Başlayan SSD VDS Paketleri - Up/Down - Render -

benim bu konuyla alakam yok,o şekilde çalışanlara sormak gerekiyor hocam,render için her programın istedigi özellik farklı.size en uygun olanını bulmanız gerekiyor.

WİN-VDS2 paketi alındı gayet iyi teşekkürler GalaxyShell.

WİN-VDS2 paketi alındı gayet iyi teşekkürler GalaxyShell.

Biz teşekkür ederiz, hizmetinizi güle güle kullanin.

cevabınız için teşekkür ederim. botların iyice sukoyvermesinden sonra dizilere yöneldim birkaç dizi geçirmeyi başardım editleyerek fakat normal internetten yaklasık 16 17 saat surdu yuklenmeleri boyut düşürmeye çalışıncada görüntü bozuluyor bu şekilde ömür yetmez :) hangi vds paketini almamı önerirsiniz

WİN-VDS2 veya WİN-VDS3 paketleri isinizi rahatlikla karsilcayacaktir.Dilerseniz test edebilirsiniz.

Kampanyamiz tum hiziyla devam ediyor yaklasik 14 kisiye hizmet sağlandi. Skype gorusmelerimiz cok siklikla oldugu icin forumlarada elimizden geldigi kadar goz gezdirmeye calisiyoruz.Gecikmeler olmamasina gayret ediyoruz , ilgili anlayisiniz için teşekkür ederiz

Mobil bağlantim T20 ile gönderildi.

arkadaşdan bir adet vds hizmeti aldım gayet ilgilendi sagolsun.kendisine tesekkur ediyorum.

deneyen arkadaşlar render sürelerini paylaşırsa bizde bilgilenmiş oluruz :)

1 adet VDS alınmıştır. ilgili satıcı. Server hızı gayet iyi. Teşekkürler.

ikinci alışverişimi an itibariyle yapmış bulunmaktayım.

Arkadaşa teşekkür ederim gayet ilgili ve hızlı birisi.

arkadaştan bir adet vps almıştım. memnun kaldım ve bir adette buradaki paketlerden satın aldım.gerçekten işini iyi bilen ve müşteri ilişkisi oldukça seviyeli bir arkadaş kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

1 adet vds alınmıştır arkadaş gayet hızlı ve ilgili.

edittt

Son düzenleme:
4 adet vds satın alınmıştır arkadaş gerçekten ilgili

1 adet vds satın alınmıştır. İlgili ve hızlı bir arkadaş tavsiye ederim.

Muzaffer Beyden bir adet vds aldım bugün ilk defa kullanacağım bir sistem kendiside gerçekten çok ilgilendi sağolsun.Vds ihtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim

Muzaffer bey size burdan bir kere teşekkür ederim önemli olan satmak değil destek vermek yaşadığım problemi çözdüğünüz için burdan teşekkür etmeyi bir borç bilirim

Gerçekten işin hakkını veren birisi teşekkür ler

mobil mesaj

2 adet WİN-VDS2 satın alınmıştır.Daha hiç sıkıntımız olmadı çok ilgili arkadaş saolsun.

[MENTION=15499]GalaxyShell[/MENTION] ödeme yapıldı bekleniyor.
Edit : Siperisi teslim aldım , iyi bir arkadaş tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri