15 TL'Ye Para Kazanması Açık Videolu Adsense Kanallar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam kazanç beklentinizi, kategori ve hit durumunu belirten pm atarsanız sevinirim. Almayi düşünüyorum. Bol kazançlar

[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] kardeşimden kanalları teslim aldım. Gayet güzel hazırlanmış kanallar ve bir günde teslim etti. Gayet başarılı. Aklında soru işareti olanlar rahat olabilir.
İstediğiniz anda da size cevap veriyor güven bir kardeşimiz.
Ben tekrar teşekkür ederim kendisine

hocam kazandırıcak kategorilermi

Arkadaş kendisi kategori öneriyor. kanallara baktım gayet güzel biçimde yapılmış kapak resimleri falan herşey güzel. Tabi ki kazandırıp kazandırmaması şans. Kanalın oturması lazım onun içinde süre lazım.

1 adet kanal teslim alındı.Arkadaş işini gerçekten iyi ve hızlı yapıyor.Kanal tasarımları da süper :)

2 kanal full tasarımlı para kazanması açık olarak alınmıştır.kanallar gayet hoş,arkadaşımız işinde başarılı ve son derece ilgilidir.teşekkürler,bol kazançlar..

10 kanal sorunsuz şekilde teslim alınmıştır, teşekkür ediyorum tekrardan

Konu Uzun Bi Aradan Sonra Günceldir Arkadaşlar , İlk Sipariş Veren Arkadaşa 2 Alıma 2 Adet Diğer Siparişlere 2 Alıma 1 Adet Hediye Vermekteyim :)

Harddiskim Çöktüğündne Dolayı Tüm Verilerim Gitmişti Siparişi Olupta Alamayan Arkadşalar Varsa Mesaj Atarlarsa Çok Sevinirim

Merhaba, aokancelik adlı üye'den ekteki konusundan 3 adet kanal siparişi verdim Kasım ayında.

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...-kazanmasi-acik-videolu-adsense-kanallar.html

Kendisi siparişten 1 ay sonra 3 tane kanalı teslim etti, kanala giriş yaptıktan sonra 2 tanesinin kapanmış olduğunu gördüm. 1 tanesi de 1 gün sonra kapandı. Kendisine söyledim, tekrar kanal yapacağını söyledi. Ben de tekrar 1 ay bekleyemeyeceğimi söyledim, biraz daha konuştuk ve 1 ay için tekrar ikna oldum. 1 ay daha bekledim.

3 tane kanalı yaptı verdi bir ay sonra, giriş yaptım ve 3 kanal ardarda kapandı.

Bu sefer kendisinden para iadesi istedim aralık ayında, ocakta vereceğim dedi.

Sonra yeni bir yöntem buldum, tekrar yapmak istiyorum dedi. Artık işin rengi değişmişti. Yap dedim. 2 hafta sonra 3 tane kanal da verdi, onlar da kapandı 3 gün içinde.

Kesin para iadesi istiyorum artık dedim, Adsense'den alınca vereceğim dedi, vermedi.

Telefonumu satacağım vereceğim dedi, vermedi.

Şurdan gelecek, burdan gidecek dedi vermedi.

Kısaca paramı vermedi ve ortalama 6 ay oldu bu süreç.

Kendisine hakkım var ise helal etmiyorum, umarım görüyordur bu yazdığımı, banlanmış da olsa.

Kendisi forumu takip ediyormuş :)
Egdjucp.png

Bu hizmeti sağlayan arkadaşı kötülemek istemem ama (zaten birçok olumsuz yorum var kendisi hakkında) bu tür 15 video atıyorum,kaynak veriyorum, para kazanmaya hazır teslim ediyorum, sen arkana yaslanıp kazandığın parayı bileceksin tarzında iş yapanlara güvenmenizi önermem. Bundan aylar önce bu forumun üyelerinden biri bu forumda anlatılan yt üzerinden para kazanma yöntemini e-book yapıp onlarca kişiye 100TL'den sattı.. Ama site yönetici arkadaşlarda gerekeni buradada olduğu gibi yapmıştı :) Geçmiş olsun.

Bu hizmeti sağlayan arkadaşı kötülemek istemem ama (zaten birçok olumsuz yorum var kendisi hakkında) bu tür 15 video atıyorum,kaynak veriyorum, para kazanmaya hazır teslim ediyorum, sen arkana yaslanıp kazandığın parayı bileceksin tarzında iş yapanlara güvenmenizi önermem. Bundan aylar önce bu forumun üyelerinden biri bu forumda anlatılan yt üzerinden para kazanma yöntemini e-book yapıp onlarca kişiye 100TL'den sattı.. Ama site yönetici arkadaşlarda gerekeni buradada olduğu gibi yapmıştı :) Geçmiş olsun.

Haklısın hocam. Hala vericem diyor yalandan yere. Gönderiyi görünce tabi tutuştu.. :) 7 ay olmuş bu saatten sonra verse ne olur vermese ne olur. Allah kimseye göstermesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri