15 TL'Ye Para Kazanması Açık Videolu Adsense Kanallar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisiyle farklı bir konuda alışverişimiz oldu;ilgili ve samimi bir arkadaş..teslimatlar tam zamanında ve söz verildiği gibi gerçekleştirildi.Umarım bundan sonra da beraber çalışmaya devam ederiz.

Hocam devam ediyorsan bir detaylı pm de ben alabilir miyim? :)

Bu sorumun ardından arkadaş sağolsun hemen irtibata geçti. Kendisi çok ilgili, sorduğum onca soruya tek tek sabırla yanıt verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, uzun zamanlar birlikte çalışacağımızı umuyorum. :) Güler yüzü, çalışkanlığı yeter. :)

iki adet sipariş verildi, siparişlerin teslim edilmesini bekliyorum.

arkadaşla r10 dan ticaretimiz oldu sorunsuz
güven konusunda sıkıntı çıkartmayacak bir arkadaştır
gözünüz kapanlı sipariş verin :)
hayırlı işler

2 adet sipariş verdim, söz verdiği saatte işini teslim etti. gerçekten kendi kanalıymış gibi özenle ilgilenerek yaptığı belli oluyor, arkadaş işini severek yaptığı belli. kanal açmak isteyenlere tavsiye ederim.

Yapamam dediğiniz kategori varmıdır ?

arkadasa 4 kanal siparisi verdim ve kisa surede teslim aldim. kanallar guzel tasarimli ve guzel calisilmis temiz iscilikli. para odeme, kanal alma gibi hic bir SIKINTI (turkce klavye olmadigi icin buyuk yazdim) olmadi. guvenerek alisveris yapabilirsiniz. kanallarin gidisatina gore yine yorum atarim

Eline saglik tekrardan

1 adet sipariş verdim tasarım olarak ilgi alaka olarak üst düzey bir arkadaş tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacaksınız :)

@aokancelik arkadaşımız işini düzgün yapan biridir daha başarılıda olucaktır sipariş vermedim ama vermicegim anlamına gelmez :) :) hayırlı satışlar

arkadasa 4 kanal siparisi verdim ve kisa surede teslim aldim. kanallar guzel tasarimli ve guzel calisilmis temiz iscilikli. para odeme, kanal alma gibi hic bir SIKINTI (turkce klavye olmadigi icin buyuk yazdim) olmadi. guvenerek alisveris yapabilirsiniz. kanallarin gidisatina gore yine yorum atarim

Eline saglik tekrardan

Çok Teşekkürler Hocam Güzel Yorumun İçin :)

1 adet sipariş verdim tasarım olarak ilgi alaka olarak üst düzey bir arkadaş tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacaksınız :)

Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim Hocam :)

@aokancelik arkadaşımız işini düzgün yapan biridir daha başarılıda olucaktır sipariş vermedim ama vermicegim anlamına gelmez :) :) hayırlı satışlar

Saolasın hocam güzel yorumun için teşekkür ederim bekliyorum herzaman :)

2+1 adet sipariş verildi.Bugün teslim etti kendisi.Gayet ilgili bi arkadaş güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri