benim makinanında günü bitdi ve kapanmıştır muhtemelen.nasıl bi ürün/hizmet aldıgımızda olumlu yorumları güzel güzel yazıyorsak,olumsuzlarıda aynı şekilde yazmak zorunda oldugumuzu sürekli olarak dile getiriyorum bildiginiz üzere.sonuçda bu olumsuz yorumlar konu baltalama degil,bi kullanıcı olarak yaşadıgımız durumu dile getirmek ve sonraki zamanlarda alacak olan insanlara fikir vermeye çalışmaktır.
güzel cümleler kurmak isterdim ama ne yazıkki memnun kaldıgım bi alışveriş olmadı.şuan yanlış hatırlamıyorsam eger,2 ay bende durdu makina.ilk ay saglık sorunları nedeniyle makinaya girip 1-2 program kurup çıktım sadece.makinada sorun var mıydı yada performansı nasıldı filan hiçbi fikrim yok yani.(bu makina bu arkadaşın olmayabilirde farketmez bence çünkü dedigim gibi hiç kullanmadıgım için iyi yada kötü hiçbişey söylemiyorum bunla ilgili

)
sonra bu ay saglık sorunum bittigi için tekrar uzattım/aldım makinayı ve kullanmaya başladım.arkadaşın kendisinden herhangi bi şikayetim yok yani bi saygısızlıgını yada ters bi hareketini görmedim.makinasıda performans olarak gayet güzeldi,ama baglanabilirseniz.ne yazıkki aldıgım ilk günden itibaren sürekli olarak bi baglantı sorunu ile ugraştık.ilk önceleri makinaya fazla mı yüklendim acaba kilitlendi mi filan diye düşündüm.reset atayım dedim,arkadaş bu konuda teknik bi sorun yaşıyormuş şuan ve reset atmak gerektiginde kendisine ulaşmamız gerekiyor ki kendisinede söyledigim gibi bu hiç hoş degil,çözmeye çalışıyorum demişti umarım bian önce çözer.kendisi cepden,skypedan yardımcı olmaya çalıştı ama ben sabah 8de makinaya baglanma sorunu yaşıyorum mesela,yeri geliyor makinaya tekrar ulaşmam akşamı buluyordu ki bütün gün boşa gidiyor demek buda.sözün özü baglantı sorunu yüzünden 1 aylık ödemesini yaptıgım makinayı bu sürenin yarısı kadar dahi kullanamadım.sabrettim,bekledim belki düzelirde geri kalan sürede kullanırım dedim ama baktım degişen bişey yok bende mecburen gidip yeni makina aldım.zaten bununda tam süresinin bittigi günlermiş,bu alışverişide bu şekilde noktalamış olduk.umarım arkadaş bian önce sorunları çözer,kimse magdur olmaz.benden sonra arkadaşla çalışacak olanlarda sorunsuz bi şekilde hizmet alır.