bilgisayarım 6500 TL civarında ve gta v kayıpsız oynayamıyorum

sorun bende mi acaba? [emoji14] Şaka bi' yana, ben iş makinesi topladığım için bi' tek ekran kartından kıstım, kartım Nvidia GeForce GTX 760 olduğu için kayıpsız oynayamıyorum, ama sanmıyorum yani istediğin kadar amd topla 1500 'e kayıpsız oynatabilecek bi' bilgisayar olamaz kanımca. Bu 1500 TL lik makine ile yapılmış oyun performansı videosunu da izlerseniz minimum ayarlarla 1080p 30fps olarak açıyorlar ve ekran kartı olarak 1gb kullanıp gördüğünüz gibi oynatabiliyor diyorlar, paranızın karşılığını alıyorsunuz evet ama kayıpsızdan anladığınız ayarları düşürüp oynamaksa eğer

benim anladığım kayıpsız ultra ayarlarla oynamak olduğu için yanıltıcı olduğunu düşünüyorum bu sistemi toplayan arkadaşların, ps4 var bu civarlara, uncharted collection da çıkmış playstation only ve efsane oyunlar bunlar, babalar gibi 1080p, god of war serisi ve the last of us da yine ps only, yani istediğin sistemi topla oynayamayacağın oyunlar, ps4 un çok daha iyi ayarlar ile 1080p oynatacağına eminim. he derseniz ki ben hikayeyi merak ediyorum sadece görüntü çok sıkıntı değil, tabiki alınabilir bi' sistem bu 1500 TL lik oyun bilgisayarı. ps4 alsan oyunlar da para çünkü

ama ucuza max performans arıyorsan yine ps4 daha hesaplı bence, al bi' oyunu oyna bitir sonra değiştir, takas yapan yerler mevcut, tüm oyunları sıfır almana gerek yok yani. günü kurtarmak olur bence bu makine, yani çocuğunuza falan alıyorsanız mutlu olur muhakkak ama kendinize alıyorsanız ve benim tarifimdeki gibi ultra bi' şekilde kayıpsız bekliyorsanız üzülürsünüz, saygılar

..