1 telif gelmişti dün, bugün para kazanma kapandı diye mail geldi.
Acıma yok google'da, dikkatli olun. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne demek istediniz Bisey anlamadm.bu aralar acimasiz oldugunu herkes biliyor zaten.
Hocam senin bu kanalların özgün mü spam mı ?
Özgün değil, spam da değil.![]()
AnladımPartner miydi kanal ?
155 bin aboneli kanalının para kazanması gidiyor sen gülebiliyorsun![]()
155 bin aboneli kanalının para kazanması gidiyor sen gülebiliyorsun![]()
Öyledir o beraber yolda giderken 200tl'si düştü kim uğraşacak şimdi deyip eğilip almadı devam etti yoluna.Üzülmeye gerek yok hayat hep bir yerlerden darbe vuruyor düne kadar youtube mu vardı ne üzülecek giden para olsun uğraşır daha iyi bir kanal yapar
Yani 200 lira için eğilmeye değmez.![]()
Şaka bir yana yapacak bir şey yok ben ilk kanal açtığım günden beri her gün "bugün kanalım kapanabilir" diyerek bakıyordum olaya, hiçbir zaman güvenmedim burdan gelen paraya. O yüzden de kapatıldığında artık çok üzülmüyorum. Bir ara bu kanalım kapanmıştı, o zamanlar tam da artık kapanmaz dediğim günlerdi, üstüne kapandı o zaman çok üzülmüştüm mesela. Ama ondan sonra tekrar kapanabilir moduna geçtim, üzülmüyorum.
Zengin falan da sanmayın, klasik bir öğrenciyim denebilir. Ama öğretmenliğe hazırlanıyorum bu yıl kpss kazanırsam öğretmenim, o yüzden bir güvencem var yani. Hiçbir zaman Youtube'a koşulsuz güvenmeyin, mutsuz olursunuz.
Hayat devam ediyor.![]()
1 telif gelmişti dün, bugün para kazanma kapandı diye mail geldi.Acıma yok google'da, dikkatli olun.
![]()
yeni politikalara göre partner kanallara 1 telif geldiği zaman 3 ay para kazanması kapanıyordu. arkadaşın örneği de bunu kanıtlamış oldu.
Telif gelme saati ile para kazanma kapandığı saat arasındaki süreyi öğrenebilirmiyim hocam1 telif gelmişti dün, bugün para kazanma kapandı diye mail geldi.Acıma yok google'da, dikkatli olun.
![]()
Telif gelme saati ile para kazanma kapandığı saat arasındaki süreyi öğrenebilirmiyim hocam
C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.