15tane ara reklam nedir ?

Karınca

Yasaklanmış
Direk resim atayım ben max 10 biliyordum ama 15 ara reklem girilmiş videolara bizde yapsak sıkıntı olmaz herhalde?

1PONkD.jpg

Edit: Video ortası reklam saniyelerini atarımısnınız arkadaşlar

Son düzenleme:
ben 10 dk lık videolara 6 7 tane reklam koyuyorum bi skntı olmadı

beyler istediğimiz kadar koyabiliyormuyuz aralıklar kaç dk olabiliyor?

Ben koydum baya da bir küfür yedim ama şuan gidişata göre deneme yapıyorum. Bgbg 3 dolar vivarıydı şuan 3.50 civarı az etki etti denebilir.

az salla hocam 10 dk videoya 6-7 reklam nasıl koyuyon sen

Koyulabiliyor. 2 dakika 10 saniye arayla istedigin kadar koyabiliyorsun. Fakat Google'in onerdigi 7 dakika aralikla koyulmasidir. Arkadas suana kadar sorun yasamamis ama bu sonsuza kadar sorun yasamayacak demek olmuyor.

partnerlerde 5 dk aralık iyidir ard arda koyabilirsiniz, fakat ben adsensede ilk 3 reklam 7 dk ondan sonrada 15 dk aralığı tercih ediyorum.. Adsense bu sağı solu belli olmaz.

isterseniz dakkada bir reklam koyun problem yok :D

ben 5 dakkada bir koyuyorum çok dislike alıyorum ama olsun bgbm iyi durumda oluyo 11 12$

Bunda'da sıkıntı yok arkadaşlar ilk başta bir kısmını gösterir ama bir bilemediniz iki güne hepsi çıkar denedim.

5:01,10:02,20:03,30:04,40:05,45:06,50:07,1:00:00,1:10:01,1:20:02,1:30:03,1:40:04,1:50:05,2:00:00,2:10:01

ayrıca ben bu işin suyunu çıkarmak istiyorum derseniz 3:01,6:02 gibide oluyor diye biliyorum deneyeli baya oluyor tam hatırlamıyorum ama.

Hiç bu yönde çalışmalar yapan oldu mu ? Aynı kanala hem 5 dakika arayla veya 7 hem de 10-15 dakika arayla video ortası koyup denemeler yapanlar varsa şimdiden bilgilerini paylaşmalarını diliyorum.

şu 3-6-9 muhabbetini partnere bağlı gelişmekte olan tek videolu kanalım var. orada uygulayayım bakalım nasıl bi sonuç çıkcak.

not. asla adsense te böyle bi riske girmeyin derim.

vay be foruma düzgün girmediğim için bir ayrıntıyı kaçırmışım.

5 dk arayla reklam koymak iyiymiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri