16.01.2017 Adsense Hesabım Çalındı...

Öncelikle geçmiş olsun hocam da sen de sürekli adsense çaldırıyorsun : ) Çalışma şeklinde problem var demek ki.

Senden önce kullanan 2adımlı doğrulamaya gelmeden çok rahatlıkla girer. Aldıktan sonra erişim listesindeki cihazları falan silin. 2adımlı doğrulama hikaye

Gece saat 01:03 telefonuma gelen mail ile adsense hesabımın şifresinin değiştiği ve daha sonra gelen mail ile 2. mail adresimin değiştiği maili peşpeşe geldi...

Hemen hesaba giriş yaptım ama şifremin yeni değiştirildiği uyarısı aldım. Şifreyi kurtarma işlemlerine girdiğimde hatırladınğınız son şifreyi girin diyor orayı girdim. İkinci posta adresini doğrulama adımı geldi tabi ki 2. posta değiştirildiği için adımı atladım. Hesap oluşturma ay-yıl bölümünü de atladım hatırlamadığmdan daha sonra bu mail ile bağlantılı olan eski mail adresime kod göndertttim kod geldi girdim ama hesabınızı doğrulayamadık uyarısı ile kalakaldım...

Bu işlemleri birçok kez denedim ama sonuç aynı...

Anlamadığım 2 adımda telefon doğrulama ile hesaba giriş yapılıyorken, hesaba giriş için telefona mesaj gelmesi gerekirken hesap nasıl oluyor da çalınıyor anlamadım...

Adsenseyi bu forumdan bir arkadaştan kanal ile beraber almıştım. Onu da suçlamak istemiyorum ama olaylar bunlardan ibaret. Adsenseyi çalabilecek tek kişi adsenseyi ilk açan kişi olma ihtimali çok yüksek çünkü...

Sonuçta Kasım kazancı 7k, Aralık kazancı 1k olan ve Kasımdaki %98 kesinti ile kesinleşen Aralık ayı kesinleşmeyen sorunlu adsense ama olur da önümüzdeki ay 3 aylık kesinleşme olursa o zaman kötü işte :)

BOL KAZANÇLAR...

Adsense alınca ilk işiniz yönetici maili değişmek olmalıydı. İlk gmaili açan kişi 2 adımlı doğrulamada olsa hesabı geri alabiliyor.

Dün akşamda benim adsense hesabıma saat 00:26 civarlarında amerika üzerinden giriş yapılmak istenmiş ama google engellemiş sabah mail geldi hemen giriş yapıp şifremi ve bilgilerimi değiştirdim. Ama giriş büyük ihtimal proxy üzerinden denenmiş vede şifremi unuttum denilerek benim gerçek bilgilerim girilmiş ama bir adımı geçemedikleri için engellenmiş. çok dikkatli olmak lazım ne kadar önlem varsa almak lazım o kadar günlerce emek veriyoruz bir çaldırsak bütün emeğimiz boşa gidecek.

Adsenseyi kimden aldiysaniz ona ulasin hocam. Bu isi yapan %99 ihtimalle o kisidir 2 adimli dogrulama acikken sadece o adsense hesabinin bagli oldugu gmail hesabini acan/uzun sure kullanan kisi geri alabilir.

Benim çalışma şeklimde bir problem yok ama adsenseyi satan kişide veya ilk açan kişide bir insanlık problemi var anlaşılan...

Aynen 2 adımada doğrulama hikaye... Bir arkadaşımın da çok kazandıran kanalları 2 adımda doğrulama olduğu halde gitmişti...

PC temiz hocam...

Adsenseyi ilk açan kişinin gavatlığı...

Aynen katılıyorum adsense yönetici mailini değiştirmek gerekiyor... Bu şekilde adsense alan arkadaşlar kesinlikle yönetici maillerini değiştirsinler...

Şöyle de bir durum var. Adsense yönetici mailini değiştirmek te çok etkili değil bu sefer de mailler satın alınma ise mail satıcıları da hesapları çalabiliyor... :)

BOL KAZANÇLAR...

degiştirdiginiz yöneticiyi yandex yapın. ben yandex mail ile giriyorum adsenseye . kendim aciorum yandexyi de sonucta en güvenlisi bu sekilde oluyor

YT adsense...

Adsense zaten çöp ama içinde kesinleşme olmaya yüksek tutar var. Ola ki önümüzdeki ay 3 aylık kesinleşme olursa o zaman sorun olur.

Adsenseyi aldığım kişiye yazacağım ama ben yapmadım diyecektir zaten :)

istediği kadar desin...2 adımlı maile sadece senden önce giren ip den zahmetsizce girilir.hatta maili açan bile giremez ancak zamanında aynı ip den giriş yapan alır.

istediğiniz kadar mailde deneyelim.mailin satıcısı giremez.ama sana vereceğim ve şifresini değiştireceğin maili 1 hafta sonra 2 tıkla alınır...bunu çok önceden biliyorum ama yol göstermemek için bir yere yazmadım.ürün alanlar buna dikkat etsin ...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri