+16 Çalışan Bir Arkadaşa Birkaç soru sormak istiyorum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alex

Kayıtlı Üye
+16 çalışıp başarılı olan birisine özelden birkaç konu danışmak istiyorum.

Varsa böyle arkadaş rica etsem PM alabilir miyim, burda konuşup milleti özendirmeyelim böyle bir konuda. Teşekkürler.

kanal açınca link ver söz kopyalamıcam bişey için lazım ;)

Alex hunharca +16 mı çalışacaksın.
:cool:

bemonth'un bir konusu vardı +16 nasıl çalışılır diye.
Onada bir göz atabilirsin.
Zaten o sana yardımcı olur herhalde konuda da yazmış.

Alex hunharca +16 mı çalışacaksın.
:cool:

bemonth'un bir konusu vardı +16 nasıl çalışılır diye.
Onada bir göz atabilirsin.
Zaten o sana yardımcı olur herhalde konuda da yazmış.

hunharca video izlemekten çalışmaya vakit kalırsa :D

bemonth'a yazdım aynen yardımcı olacaktır.

kendimi kötü hissetim şimdi. sapık gibi +16 yardımcısı denince ismim geçiyor :D ben bıraktım o işleri beyler :p

bende çalıştım lakin vurkaç yapıcan hacı onlarda :D

Bende calıstım. hatta kanal creative'ye baglıydı. 230K izlenim aldım 3 günde, sonra kanal uctu bakalım 90$ bekliyom öderlermi bilmiyorum :D

adsense'ye bağlama bu kanalları adsensen kapanabilir. ben bu hesaplar için bir adsense hesabı açmıştım. 1 ayda 2. el iphone 5 parası kazandım, telefonu o parayla almıştım. :D sonra 3 topluluk ihtarıyla gitti. adsense hala aktif başka kanallar ile ödeme alıyorum ama adsense bu kanallarla daha çabuk patlıyor.

ve dikkatimi çekti. videoda reklam çıkarsa direk flaglayıp topluluk ihtarı almana sebep oluyorlar. ama videoda reklam çıkmazsa kimse takmıyor aylarca ihtar gelmiyor.

adsense'ye bağlama bu kanalları adsensen kapanabilir. ben bu hesaplar için bir adsense hesabı açmıştım. 1 ayda 2. el iphone 5 parası kazandım, telefonu o parayla almıştım. :D sonra 3 topluluk ihtarıyla gitti. adsense hala aktif başka kanallar ile ödeme alıyorum ama adsense bu kanallarla daha çabuk patlıyor.

ve dikkatimi çekti. videoda reklam çıkarsa direk flaglayıp topluluk ihtarı almana sebep oluyorlar. ama videoda reklam çıkmazsa kimse takmıyor aylarca ihtar gelmiyor.

Kaynak siteler varmı :D

Bu e-posta "Hot Sexy Babes Slutty Homemade booty shake clip / Jordan Garritson" adlı videonuzun (YouTube) para kazanma özelliğiyle ilgilidir. Tüm görsel ve/veya işitsel öğelerin uygun ticari kullanım haklarına sahip olduğunuzu doğrulayamadık. Bu sebeple, videonuzun para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır.
YouTube'un videodan para kazanma özelliğine ilişkin nihai karar alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortaklarının para kazanma özelliğini kaybedebileceklerini lütfen unutmayın.
Başka bir videoyu para kazanmak için etkinleştirmeden önce yapılacak ilk iş olarak, lütfen ticari kullanım haklarına ilişkin sık sorulan sorularımızı okuyun.
Teşekkürler,
YouTube Ekibi

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bu e-posta, "Amateur Tiwerking Tiny black thong and fire hot red top / J.G Videos" adlı videonuzun (YouTube) para kazanma özelliğiyle ilgilidir. Tüm görsel ve/veya işitsel öğelerin uygun ticari kullanım haklarına sahip olduğunuzu doğrulayamadık. Ayrıca, videonuzun ve/veya meta verinizin içeriği reklamverenlerin aleyhine olabilir. Bu sebeple, videonuzun para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır.
YouTube'un videodan para kazanma özelliğine ilişkin nihai karar alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortaklarının para kazanma özelliğini kaybedebileceklerini lütfen unutmayın.
Başka bir videoyu para kazanmak için etkinleştirmeden önce yapılacak ilk iş olarak, lütfen ticari kullanım haklarına ilişkin sık sorulan sorularımızı ve Topluluk Kuralları'nı okuyun.

Teşekkürler,

.................................................................................................

YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır.İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

• "Twerking Compilation Number One" (YouTube)
Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.
YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.
Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.
Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

ben bu içerikde bundan başka bişe görmedim er veya geç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri