16 Şehit 7 Yaralımız var Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PKK'yi destekleyen en ufak bir yazı yazmadım, akıl ve mantık çerçevesinde şurada objektif bir şekilde yorum yaptım ve ben PKK'li oldum öyle mi?

ordan bakınca biz safmı görünüyoruz. Yazdıkların ortada bir tane bile pkkyı hedef alan bir yazın yok buraya gelmiş konuşuyorsun

Artvinde Rize de Laz kardeşlerimizi neden kimse öldürmüyor acaba Kültürlerini çok da güzel yaşatıyorlar oralarda ...

Millet globalleşiyor siz hala neyin derdindesiniz az bi aklınız çalışsa bunca yıl beraber yaşamış bu kültürü ayırmak isteyenin dış güçler olduğunu anlarsınız gerisi boş... Ben batıda istediğim şehire gidip güvenle gezebiliyorum sende gezebilirsin peki neden bunu doğuda yapamıyoruz neden fark ne bunu yapan asker mi ?

Devlet barışa yanaşsa insanlar neden silahlansın? Çözüm süreci var dendi fakat her yere karakollar dikildi. Halk bu karakollardan rahatsız olmaz mı? Neden batıda her yere karakol dikilmiyorda doğuya dikiliyor acaba? O parti barış diye yırtındı pkk'ye silah bırakma çağrısını defalarca kez yaptı (bu kez pkk yazısını küçük yazdım bazı arkadaşlar ona bile tepki göstermiş işte siyasi fikirleri bu derece sığ neyse) fakat silah bırakmak karşılıklı olur. Devlet barışa yanaşmazsa, savaştan nemalanıp siyasi çıkarlarını düşünürse bu savaş bitmez. O parti aptal mı ki seçimlere böylesine kısa bir süre kalmışken savaş çıkarıp halkın tepkisiyle karşı karşıya kalsın? Ayrıca merak ediyorum nedense hiç Cizre'de vurulan sivil çocuklar hakkında bir yazı yazılmıyor. Onlarda bu toprakların insanı değil mi? Cemile adında 13 yaşında kız keskin nişancılar tarafından kalbinden vuruldu. Bu nedir peki? Sizin isteğiniz nedir açıkça söyleyin. Kürtler Kürtçe konuşmasın, asimile felan mı olsun? Kürtler günümüzde rahatça Kürtçe konuşuyor diyebilirsin haklısında fakat bu topraklarda yıllar önce Kürtler sırf Kürtçe konuştuğu için akıl almaz işkencelere maruz kaldı Diyarbakır cezaevinde işkence gören bir çok insan tahliye olduğu gibi dağlara kaçtı isyan edip.

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:48 ----------

Türkiye tabiki de büyük bir devlet senin o destekledigin ermeni kırıntısı kürt görünümlü domuzlar cehenneme yollayacak kadar büyük bekleyin ve görün. Bu pkk yandaşı niye forumda hala. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

PKK'yi destekleyen en ufak bir yazı yazmadım, akıl ve mantık çerçevesinde şurada objektif bir şekilde yorum yaptım ve ben PKK'li oldum öyle mi?

---------- Spam Engelliyici 00:03 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

Allah kurtarsın seni bu cehaletten tez vakit :) Ayrıca bu yazdıklarımdan dolayı da banlanacaksam yazıklar olsun bu foruma da.

sanırım arkadaşlar banlanacam diye yazmaktan çekinmişler sen neyin mücadelesini veriyorsun çakal defol git pisliğini başka yerde saç milletin acılı gününde kalkıp bide nazire yapar gibi pkk piçlerini şirinmi göstermenin derdindesin it oğlu it

Adam her şeyi devlete yıkmış, PKK'nın aleyhine bir kelime sarf etmemiş. Bir de diyor beni PKK'lı yaptınız. Ne tipler var yahu.

[MENTION=12512]Serkan1905[/MENTION] "Madem ki her durumda kötü neden Ermeni diye vurgulayıp ırkçılık yapıyorsun?"

ermenilerin bizim düşmanımız oldugunu bize kin kustugunu her defasında kötülediğini bilmiyorsun galiba gelip burada ırkçılık diyorsun. cehalet diyorsun

Forumdan bir arkadaş konuyu savcılığa taşıyacakmış bilginize. Kilitliyorum mesajlar değişmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri