+16 videolar ve adsense sıkıntı olurmu

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar +16 videolar atmayı dusunuyorumda frikik videoları olsun bikini videoları olsun vs tarzında acaba adsense acısından bır sıkıntı olurmu kapanma gıbısnden?

valla hayatımda ilk defa dün attım bir video 300k olmuş:D gerci patlayacagını biliyordumda su ana kadar bir skıntı yaratmadı:)

dipnot: cinsel içerikli bir video degildir. sadece soru cevap şeklinde bir videodur bana kalırsa komedi tarzında bir video.

Adsense bilmiyorumda kanallarin kapanabilir dostum topluluk ihtari alirsin

[MENTION=112]Throck[/MENTION]
Videoyu nereye paylaştında 300K oldu yaa :D way arkadaş verin bize de şu kutsal kaseyi bizde kazanalım 1 aydır günde 2K izlenime talim :D :D

valla hayatımda ilk defa dün attım bir video 300k olmuş:D gerci patlayacagını biliyordumda su ana kadar bir skıntı yaratmadı:)

dipnot: cinsel içerikli bir video degildir. sadece soru cevap şeklinde bir videodur bana kalırsa komedi tarzında bir video.

hahaha onun kızlı erkekli olanıda paylaş, yanlız onların özgün olarak paylaştığı kanala dikkat et telif hakkı falan sıkıntı yaratmasın, tahmin ettiğim videodur zaten ::D

[MENTION=112]Throck[/MENTION]
Videoyu nereye paylaştında 300K oldu yaa :D way arkadaş verin bize de şu kutsal kaseyi bizde kazanalım 1 aydır günde 2K izlenime talim :D :D

hicbi yerde paylaşmadım acıkcası attıgım 2 videoda zaten 2 günde 2myi gecmiş videolardı.

+16 videolarda şöyle sıkıntı oluyor .
topluluktan kanal kapanıyor
:D

Adsense hesabına birşey olur mu , olmaz mı orasını bilemiyorum .

para kazanırsın kesınleşmişe de geçer ama en sonunda adsensın tam ödeme zamanına gelınce banlanır beş kuruş ödeme yapmaz tum parayı cebine indirir google. ıkı adsense patlattım tövbe ettim sonunda.ama zamanım bol eğlence olsun dıyorsan at ama maddı getırıyse amacın geçmiş olsun :)

para kazanırsın kesınleşmişe de geçer ama en sonunda adsensın tam ödeme zamanına gelınce banlanır beş kuruş ödeme yapmaz tum parayı cebine indirir google. ıkı adsense patlattım tövbe ettim sonunda.ama zamanım bol eğlence olsun dıyorsan at ama maddı getırıyse amacın geçmiş olsun :)

3.adsenseden ödeme aldınız mı peki? Topluluktan kapanan kanaldan dolayı ban olduğuna yüzde yüz eminmisiniz ?

hayır almadım cunku bıraktım +16 yı. yuzde yuz topluluk alıyor enınde sonunda kaçarın yok

hayır almadım cunku bıraktım +16 yı. yuzde yuz topluluk alıyor enınde sonunda kaçarın yok

Topluluktan dolayı adsensem banlandı diyen ilk seni duyorum 3.ödemeyi inşlh alırsın ama sanki banlanmaların arkasında başka bir neden daha olabilirmiş gibi geliyor bana çünkü youtube-adsense kapanan kanalların dahi ödemesini yapıyor

arkadaşlar youtube araştırdım buldugum vıdeoların cogu 1 yıl once felan atılmıs vıdeolar aynı sekıl ındırıp atıcam onlar topluluk almadıysa benımkısıde almaz dıye dusunuyorum :D

Macera aramayın. +16'da Adsense ile bir dolar bile kazanamazsınız. İkincisi Adsense'iniz banlanınca gelir burada topik açarsınız "Arkadaşlar Adsense'im banlandı neden olduğunu hiç anlamadım" diye. O Adsense banlatanların sayfalarına girin hiçbirisi utancına sebebini bile söyleyemeyenler.

Peki +16 ile para kazanılır mı? Evet kazanılabilir. Affiliate diye bir şey var. Videon 100.000 izlendi diyelim (mucize olur ya oraya kadar topluluk ihtarı almaması) o videoda reklam tabi çıkmazama descriptionda affiliate linkler (hani şu anketler falan görmüşsünüzdür) verip kazananlar var.

Spekülasyon yaratmayalım +16 nın sınırını bilince gayet de para kazanılıyor, bikini giymiş bir insan nasıl normal ise youtube içinde de normaldir, bikinili alımlı bir kadınlı video size para kazandırır adsense kapanıyor tarzı asılsız sözlerle milleti korkutmayalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri