22K Bayan Profili | IVR Kazançlı | Mükemmel Aktiflik ve Erişim | Uygun Fiyat ve Güvenilir Hizmet
Hesap Adı: SADECE PM İLE VERİLECEKTİR.
Takipçi Sayısı: 16.4K--->22.7K
Takip Ettikleri: 7K (Sıfırlanabilir.)
Takipçi Kitlesi: Yüzde Yüz Türk, 0 BOT
Takipçi Yaş Ortalaması: 16-34
Günlük Eklenen Takipçi Sayısı: Minimum 150+, uğraş ile minimum 400+
Fiyat: 350 TL (Pazarlık var.)
Sektör: Bayan Profili
Aktiflik Derecesi: Yüzde 99 denilebilir. (Aktiflik saatine göre resimlere çok fazla ilgi veya kısıtlı bir kitlenin de ilgisi gelmektedir.)
Ortalama Beğeni: Ortalama 900+, bazı resimler 1.100+civarında bazı resimler 1.500+
Gönderi Sayısı: 72
Bot Durumu: Hesap üzerinde 0 bot bulunmaktadır. Shoutout ve keşfet ile kasılmıştır.
ÖNEMLİ NOTLAR: HESAP İVR KAZANCI İÇİN OLUŞTURULMUŞ UYGUN BİR PROFİLDİR. SADECE DENEME YÖNTEMİ İLE 1 SAAT İÇERİSİNDE 15 TL KAZANDIM BEN FAKAT UĞRAŞ ŞART. BU KAZANCA KESİNLİKLE GARANTİ VEREMEM, SİZE KALMIŞ BİR KAZANÇ MESELESİDİR. UĞRAŞ SONUCU GÜZEL PARA KAZANDIRAN HESAPTIR, BENİM VAKTİM OLMADIĞINDAN DOLAYI SATIYORUM.
Takipçi Sayısı: 16.4K--->22.7K
Takip Ettikleri: 7K (Sıfırlanabilir.)
Takipçi Kitlesi: Yüzde Yüz Türk, 0 BOT
Takipçi Yaş Ortalaması: 16-34
Günlük Eklenen Takipçi Sayısı: Minimum 150+, uğraş ile minimum 400+
Fiyat: 350 TL (Pazarlık var.)
Sektör: Bayan Profili
Aktiflik Derecesi: Yüzde 99 denilebilir. (Aktiflik saatine göre resimlere çok fazla ilgi veya kısıtlı bir kitlenin de ilgisi gelmektedir.)
Ortalama Beğeni: Ortalama 900+, bazı resimler 1.100+civarında bazı resimler 1.500+
Gönderi Sayısı: 72
Bot Durumu: Hesap üzerinde 0 bot bulunmaktadır. Shoutout ve keşfet ile kasılmıştır.
ÖNEMLİ NOTLAR: HESAP İVR KAZANCI İÇİN OLUŞTURULMUŞ UYGUN BİR PROFİLDİR. SADECE DENEME YÖNTEMİ İLE 1 SAAT İÇERİSİNDE 15 TL KAZANDIM BEN FAKAT UĞRAŞ ŞART. BU KAZANCA KESİNLİKLE GARANTİ VEREMEM, SİZE KALMIŞ BİR KAZANÇ MESELESİDİR. UĞRAŞ SONUCU GÜZEL PARA KAZANDIRAN HESAPTIR, BENİM VAKTİM OLMADIĞINDAN DOLAYI SATIYORUM.
Son düzenleme: