17 euro ukash 40 tl

M
  • Kullanıcı mehmet_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mehmet_33

Guest
Gerçekten mantikli bir site olduğunu düşünmüştüm ama site içinde maydonoz yetiştiriliyormuş.bari hasat edinde sararmasin bu maydonozlar

5 mesajı olup yenı üye olanlar ticaret yapabiliyor mu ?

susuyorum gereği yapılacaktır yapılmassa forumun başı agrır

sen bugun ticaret yaparsan yarın bir hırsız dadanır oda senın gibi yapar bunun önüne geçmek lazım
insanlar 17 euro ukashı satmak için referansmı araması gerekiyor ne kadar mantıksız bir düşünce.ikinci bir şey 5 mesaj hakkı olan satış yabiliyormu sorunu bu başlığa değil site moderatörlerine yazman lazım

susuyorum gereği yapılacaktır yapılmassa forumun başı agrır

susmana gerek yok arkadaşım.maydonoz gibi atladın.başkasının yazdığı şeye.bu sitede ilk kez satış yapanlar mutlaka analarında doğduklarında referans ilemi doğuyorlar.bu ne mantıktır.hemen insana dolandırıcı damgası vuruyorsunuz.bence herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.

insanlar 17 euro ukashı satmak için referansmı araması gerekiyor ne kadar mantıksız bir düşünce.ikinci bir şey 5 mesaj hakkı olan satış yabiliyormu sorunu bu başlığa değil site moderatörlerine yazman lazım

yorum atmadan şikayet ettım zaten kımın şikayet ettıgınıde bil istedim kimsenın arkasından iş yapmam

40 tl senın ıcın ufak mıktar olabilir ama başkaları için büyük bir miktar

Ilanim kaldirilsin lütfen 17 euro için millet burda birbirine dolandirci diyor.konu ile ilgisi olmayan bile maydonoz oluyor.yoksa ben bu arkadaşin başini ağriticam

susmana gerek yok arkadaşım.maydonoz gibi atladın.başkasının yazdığı şeye.bu sitede ilk kez satış yapanlar mutlaka analarında doğduklarında referans ilemi doğuyorlar.bu ne mantıktır.hemen insana dolandırıcı damgası vuruyorsunuz.bence herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.

herkesi kendım gibi zannetmıyorum yaptıgım ticaretlerden bakabilirsin bu kadar basit aldımda sattımda...

kımse sana dolandırıcı demedı ben sadece burdaki ticaretin yanlış oldugunu eğer sen sımdı bu ticareti yaparsan ileride dolandırıcılar foruma dadanıp senın yaptıgını yapar yani yeni üye olur 5 mesajı olur ticaret yapmaya kalkar ve bu sekılde mılleti dolandırabilir.

Ilanim kaldirilsin lütfen 17 euro için millet burda birbirine dolandirci diyor.konu ile ilgisi olmayan bile maydonoz oluyor.yoksa ben bu arkadaşin başini ağriticam

kımseye dolandırıcı demıyorum yaşın dogrumu bılmıyorum ama anlama kapasiten çok düşük dolandırıcıyı nerden çıkardın şaşıyorum

kımsın kı başım agrıcakmış hodrimeydan :D

2. şikayetim olarakda konun çöp kategorisine taşınmasını istiyorum postların silinmesini istiyorum arkadaşa boşu boşuna post kastırdık

kımseye dolandırıcı demıyorum yaşın dogrumu bılmıyorum ama anlama kapasiten çok düşük dolandırıcıyı nerden çıkardın şaşıyorum

kımsın kı başım agrıcakmış hodrimeydan :D

2. şikayetim olarakda konun çöp kategorisine taşınmasını istiyorum postların silinmesini istiyorum arkadaşa boşu boşuna post kastırdık

senin anlaman kıt galiba.başlığımın başına bakarsan zaten ilanı kaldırdım.yazdığım şeyi iyice bir oku.yazdığın şeyler dolandırıcı demekle aynı şey.karşınızda çocuk yok.ister kapatın üyeliğimi ister kapatmayın.adam açık açık burda dolandırıcılıkmı yapmaya geldin diyor ve moderator beni uyarıyor.kapatın gitsin

Ya artik kapa ceneni yasin 15 16 uye olmussun kac yas buyuklerine gelip artistlik yapiyorsun yok 40 tl parami yk bilmem ne git nr yapiosan yap ukashini burada senin gibi saygisiz insanlara yer yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri