17 gelirli Kanal satılık - 3 ay garantili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ayda 15 bin getirisi olan 17kanalım olsaydı 100 bin dolara bile satmazdım:)))

filmlerin telif hakkı sizemi ait bu kadar para biçtiniz ?

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] skype adresinizi alabilirmiyim

hayırlı satışlar bu arada adamın konusunu baltalamayın yahu ayıp hee hocam taktiğinizi bulucam kafaya taktım bu arada :D

filmleri telifden koruma yönteminiz işe yarıyorsa sadece koruma yönteminden bu kadar para kazanırsınız milletin derdi telif :d

isterseniz 3 tane senet yaparız
5 bin tllik senetler sizde kalır
ben de her 5 bin tlde bi gelip bir senedimi alırım yakarım :)

valla hocam on numara adamsın ne deyim bu kadar güveniyorsun kendine herhalde acil paraya ihtiyac duydunuz ki satış yapıyorsunuz herneyse şimdi olmasa da ilerleyen zamanlarda sizden bir kanal almayı düşünüyorum önceki konularınızıda merakla takip etmiştim kolay gelsin

arkadaş hala çamur atanlar var, o var mı bu var mı adam diyor ki şu kadar kazanırsın kazanmazsan iade ederim bu kadar net .

Arkadaşın 3. konusu ve herhangi bir şikayette yok adına bence artık baltalamayı boşverin de şu kanalları nasıl alabilirsiniz onu düşünün :D benim kredi çekme imkanım olsa anında alırdım. Tek kanal satışları mevcut mu hocam acaba?

valla kendisine kefil bile olurum
hayirlisi satislar

Hayırlı satışlar . çizgifilm dizi hikaye film karşısında . bunu çokça yazdım ve yine haklı çıktım . forumda milleti çizgifilme yönlendirme gibi bişey var . aslında kendileri filmdeler :)

bu konuları her gördüğümde filme yönelesim geliyo :D

adam konu açmış satış yapıyor saçmalıyorsunuz adamın konusunda yok telifler size mi ait bilmem ne okurken hem sinirleniyorum hem gülüyorum :D komik gerçekten...

Merhaba

Yuh ya adam bir de 15.000 TL ye karşılık 3 tane senet yaparım demiş :D

Daha ötesi var mı?

Keşke o kadar yatırım yapacak param olsaydı :(

hayırlı Satışlar Hocam ...

E hiç bir zarara girmeyeceğiz ki biz. 15 bin tl vereceğiz 3 ayda kazandığımızı kazanıp gerisini arkadaştan alacağız devamında üstüne kanallar bizde kalacak ) Yani hiç bir kaybımız olmuyor arkadaşın dediğine göre. Üstüne kategoriyi öğrenip zararsız bu işten ayrılacağız. 0 risk ))) Acil paraya mı ihtiyacı var anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri