Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bugun pinim geldi ve hemen girdim ayın 24 ünde ödememi alabilecekmiyim ?
banka hesabını onayladıysan ödeme yapılacaktır.
ben, o ay kesinleşen ücretin banka hesabına yatması için tüm yapman gerekenleri (banka hesabı onaylatma ve pin girme) 15'inden önce yapman gerek diye biliyorum. gerçi orada yazar şu tarihten önce ödeme yapılacaktır veya bu ay ödeme yapılmayacaktır şeklinde.
![]()
![]()
burada yazıyor
![]()
![]()
burada yazıyor
Haci obi ayın 21inden önce yaparsan adsense doğrulamalarını yatar paran paşa paşa![]()
saolun hocam peki şu gun yatar diye ibarenin oldugu yere nerden bakabilirim hocam
Benim TL hesabı. Pinimi 14 Şubat günü girdim. Benim hesabımdada o ibare yok. İlkkez ödeme alacağım. Banka hesabım falan herşey onaylı. Nasıl olacak hiçbir bilgim yok. Benide aydınlatma şansınız varmıdırGüzel kardeşim heyecanını anlıyorumheralde ilk defa ödeme alıyosun onun için göremiyosun , para sıkıntın yoksa acele etmemeni tavsiye ederim , hem pini yeni girdiğin için bekle biraz
![]()
Benim TL hesabı. Pinimi 14 Şubat günü girdim. Benim hesabımdada o ibare yok. İlkkez ödeme alacağım. Banka hesabım falan herşey onaylı. Nasıl olacak hiçbir bilgim yok. Benide aydınlatma şansınız varmıdır?
Arkadaşlar bugun pinim geldi ve hemen girdim ayın 24 ünde ödememi alabilecekmiyim ?
200 TL geçeli 2 ay oldu. Borçlar var hocam İzmire yerleşeceğim birde ondan bu telaşımOoo kardeşim dur sanaenr tuteyimsen işini bitirmişsin zaten kardeşim kesinlesmiş 200 tl olmuşsa ödeme gününü bekle
![]()
200 TL geçeli 2 ay oldu. Borçlar var hocam İzmire yerleşeceğim birde ondan bu telaşım. Ömrümde ilk ödememi alacam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.