17 Şubatta Girilen Pin Hakkında

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

egva06

Yasaklanmış
Arkadaşlar bugun pinim geldi ve hemen girdim ayın 24 ünde ödememi alabilecekmiyim ?

ben, o ay kesinleşen ücretin banka hesabına yatması için tüm yapman gerekenleri (banka hesabı onaylatma ve pin girme) 15'inden önce yapman gerek diye biliyorum. gerçi orada yazar şu tarihten önce ödeme yapılacaktır veya bu ay ödeme yapılmayacaktır şeklinde.

Bencede paran yatar bankaya

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben, o ay kesinleşen ücretin banka hesabına yatması için tüm yapman gerekenleri (banka hesabı onaylatma ve pin girme) 15'inden önce yapman gerek diye biliyorum. gerçi orada yazar şu tarihten önce ödeme yapılacaktır veya bu ay ödeme yapılmayacaktır şeklinde.

o ibare ne zaman cıkar bende yok hocam

o ibare ne zaman cıkar bende yok hocam

2429incif877656.jpg

4050incie2345889.jpg

burada yazıyor

Güzel kardeşim heyecanını anlıyorum :) heralde ilk defa ödeme alıyosun onun için göremiyosun , para sıkıntın yoksa acele etmemeni tavsiye ederim , hem pini yeni girdiğin için bekle biraz :)
Benim TL hesabı. Pinimi 14 Şubat günü girdim. Benim hesabımdada o ibare yok. İlkkez ödeme alacağım. Banka hesabım falan herşey onaylı. Nasıl olacak hiçbir bilgim yok. Benide aydınlatma şansınız varmıdır :) ?

200 tl yi geçmişsen ve bankayı onaylamışsan alırsın büyük ihtimal. H.olsun

Benim TL hesabı. Pinimi 14 Şubat günü girdim. Benim hesabımdada o ibare yok. İlkkez ödeme alacağım. Banka hesabım falan herşey onaylı. Nasıl olacak hiçbir bilgim yok. Benide aydınlatma şansınız varmıdır :) ?

Ooo kardeşim dur sanaenr tuteyim :D sen işini bitirmişsin zaten kardeşim kesinlesmiş 200 tl olmuşsa ödeme gününü bekle :)

Arkadaşlar bugun pinim geldi ve hemen girdim ayın 24 ünde ödememi alabilecekmiyim ?

öncelikle ocak ayındaki rakam 200 tl üzeri ise 22/02/2013 den sonra ocak kazancını alırsın...
ama pin geldi içinde atıyorum 11 ay +12 ay ödemelerin var ise, 20/01/2014 de bunları alırsın...
burada 2 farklı durum bar, ocak ödemen limit altı olacak, ozaman geçmiş ödemelerin 20/01/2014 de hesabına geçiyor... ocak limitin 200 tl üzeri ise hepsini ayın 22 sine alırsın..
son sistem durumu budur ;) güle güle harca

Ooo kardeşim dur sanaenr tuteyim :D sen işini bitirmişsin zaten kardeşim kesinlesmiş 200 tl olmuşsa ödeme gününü bekle :)
200 TL geçeli 2 ay oldu. Borçlar var hocam İzmire yerleşeceğim birde ondan bu telaşım :). Ömrümde ilk ödememi alacam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri