17 Yaşında youtubeden para kazanmaya çalışmak

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar size hikayemi anlatayım.
Bundan 1,5 yıl önce yt'dan para kazanmaya çalışıyorum şansıma 1-2 ay sonra bir çizgifilm çıktı bölümlerini yüklüyordum partnere bağladım ve arada bölümleri yüklüyordum hızla izlenilmeye başladı uğraşa uğraşa 1 videom resmi kanalın üstüne çıktı yani aramada ilk benim videom çıkmıştı ve videolarımdan gelir iyiydi.İlk ayı bitirdim +400€ kazanç kesinleşti bu benim hayatımda kazandığım ilk paramdı ve yaşadığım ülkenin standartlarına göre süper para.18 Yaşım olmadığı için kuzenimin adına para geldi ama kanal 2. ay teliften kapandı.Kuzenimle paraları yarıya böldük.Daha sonra kuzenim beni sömürdü :D çocukluk aklımla bende sürekli her borç istediğinde veriyordum :(
tüm emeklerim bende olmasına rağmen paranın büyük bölümünü o harcadı.
Daha sonra 1-2 denemem oldu ama tutunamadım.Şimdi tekrar özgün video çekmeye heveslendim taa ki bu sabaha kadar.
Benden 2-3 yaş büyük olan bir arkadaşıma ortaklık teklif ettim ama kabul etmedi.
Açıkçası ne istediğini biliyorum ben çalışayım videoları yapayım o sadece ortak olsun (aynı şekilde 2-3 tane ortaklık teklifi aldım şimdiye kadar :D ) insanlar beni inek gibi görüyor her ortaklık teklif eden benim üstümden para kazanmaya çalışıyor.
Yanı anlıyacağınız 17 yaşındaysanız hayat size zor :(
Hayatımın en güzel dönemlerinde parasız asosyalin tekiyim, aslında yt'dan sadece spor yapmama (fitness) için para istiyorum böyle bir hevesim var.
Bunun neden buraya yazdığımıda bilmiyorum iyi günler :D

50 yaşında da zor siz daha zorluk görmemişsiniz

50 yaşında da zor siz daha zorluk görmemişsiniz

Hayat herkes için zor ama çalışıp didinip kazanç sağlıyorsunuz kuzeniniz sizi sömürüyor (şimdi parasız kaldıkça daha çok koyuyor) ve her size yt için yaklaşanlar sizin üstünüzden para kazanmaya çalışması adama koyuyor :(

zarar etmek istemiyorsan işi de biliyorsan ortak aramayacaksın. ancak zarar edersin başka da bir halta yaramaz. genelde öküz ölünce ortaklık biter çünkü.

zarar etmek istemiyorsan işi de biliyorsan ortak aramayacaksın. ancak zarar edersin başka da bir halta yaramaz. genelde öküz ölünce ortaklık biter çünkü.

6 ay sonra 18 yapıcam ancak zaten o zaman özgün birşeyler yapmaya çalışıcam artık ne çıkarsa.
Kameram yok kötü sesim var tipim pek fazla yok artık bakalım :D

Yanı anlıyacağınız 17 yaşındaysanız hayat size zor :(

Pek uygun olmayabilir ama bu yazıyı okuyunca şu söz geldi aklıma affınıza sığınaraktan "Kedi şeyini görmüş yara sanmış" :)

Hele daha dur az biraz zamanın var, üniversiteye gidersen biraz daha zaman kazanmış olursun, ondan sonra başlıyor asıl zorluk ;) Hayat kavgasına atıldığın, evlenip yuva kurup geçim derdine düştüğün zaman, sevdiklerinden ayrı uzak diyarlarda yaşamak durumunda kaldığın zaman, çocuğunun istediği bir şeyi o an alamadığın zaman, Allah hepsine hayırlı uzun ömür versin, sevdiklerin geçen zamanla birer birer hayata gözlerini yumduğu zaman, vücut teklemeye başladığı zaman, sağlık bocaladığı zaman vs vs asıl zorluklar başlar. Sen kuzenine kurban ol :D

Ben 17 yaşındayken bilgisayarda yaptığım şey Fifa98'in 1 dakikalık demosunu oynamaktı :) Aynı yaşımın Temmuz ayında babamı kaybettiğimde birden bir kaç yaş büyüdüm.

Hayat nefes aldığın sürece zor olacak zaten
bu dünyadaki amacın nedir bildiğin sürece kolaylaşacaktır.

Hayat zorda olsa, kolayda olsa çok güzel
Nefes aldığımız her saniyeye şükürler olsun

Azmedersen yüreğinin istediği herşeyi başarırsın bunu sakın unutma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri