Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1saat önce mail gelmiş :S spam bitmiştir benim için yeter .
1saat önce mail gelmiş :S spam bitmiştir benim için yeter .
fazla kesinti veya hiç kesinleşmeme olmuşmuydu bu adsensede
ufak bir rakam kesinleşmişti o kadar pin yeni girmiştim
ufak bir rakam kesinleşmişti o kadar pin yeni girmiştim
Kaç kanal bağlıydı hocam?
miktardan ziyade kesinti nekadardı, yüzde 80 90 kesinti olmuşsa, tüm bu şekil kesinleşen hesaplar banlanacak
Hocam hayırdır bir duyum mu var yoksa kafadan mı salladınız?
önce 1. gerçekten banlandı mı bundan emin olun.genel mi değilmi bunun için 2. kişiyi arıyoruz inş çıkmaz
içerik warner veya çizgi filmse korkmaya da felaket tellallığına da gerek yok. Full episode tarzı çalışanların Adsense Ban'ı genel sonuç.
Geçmiş olsun, kategoriniz bu minvaldeyse bizlere bunu da yazarsanız insanlar bi nebze stres olmaktan kurtulur.
O zaman benim devamlı ban yemem lazımAlahala google içeriğe göremi banlıyor hesapları, şu hesap çizgi şu hesap warner bros içeriği, tek tek inceliyorlar mı hesapları
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.