18.12.2016 Adsensem Banlandı

Adsense Banlandımı ?

• Evet

Oy: 28 16,2%
  • Hayır

Oy: 145 83,8%

• Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam banlanan arkadaşlar adsensenin telifli,yüksek kesintili veya spama düşüp düşmedigini belirtebilir mi? konu takipteyim.

şu banlanan arkadaşlar gmaillerine gelen maili ve banlandığına dair ekran görüntüsü atabilir mi? ben çok eminim bu ay toplu ban olmayacak içiniz ferah olsun, adsense istesenizde istemesenizde bir sisteme oturttu, rutin banlar dışında toplu olmayacak görüşüm..

okadar emin olmayın hocam, bu işlerde tecrübe anlık değişir

şu banlanan arkadaşlar gmaillerine gelen maili ve banlandığına dair ekran görüntüsü atabilir mi? ben çok eminim bu ay toplu ban olmayacak içiniz ferah olsun, adsense istesenizde istemesenizde bir sisteme oturttu, rutin banlar dışında toplu olmayacak görüşüm..

yanılıyorsunuz olcak hocam spama düşenleri banlayacak yine

Banlanan arkadaşlar tarihinde belli olacağı şekilde, banlanma mailinin ekran görüntüsünü alıp paylaşabilirmi

Yahu arkadas birisi ekran goruntusu atsin be artik, herkes konusuyor banlandi diye, biriniz ekran goruntusu atsanizaaaa

Banlanan arkadaşlar tarihinde belli olacağı şekilde, banlanma mailinin ekran görüntüsünü alıp paylaşabilirmi

Yahu arkadas birisi ekran goruntusu atsin be artik, herkes konusuyor banlandi diye, biriniz ekran goruntusu atsanizaaaa

http://prnt.sc/dkqner
dkqner

Son düzenleme:
o işte toplu ban değil, sistemli ban, zaten spama düşenler banlanıyor bir kaç aydır

nasıl toplu değil hocam yav her ay 20 sinde tonlarca adsense banlanıo siz buna toplu değil sistemli diyorsunuz aynı şey işte ban bandır spama düşmeyen adsenseler zaten banlanmıyor bu ayla bir ilgisi yok

Başlasın da bitsin artık.. Yıl sonu kar marjını bu hafta tavan yapacaklar.. Bu hafta ban haftası olur, Bekleyip göreceğiz.

nasıl toplu değil hocam yav her ay 20 sinde tonlarca adsense banlanıo siz buna toplu değil sistemli diyorsunuz aynı şey işte ban bandır spama düşmeyen adsenseler zaten banlanmıyor bu ayla bir ilgisi yok

hocam benim kastettiğim alakasız, sorunsuz, sorunlu hepsi banlanırsa toplu diyorum, sorunlu veya spama düşmüş hesapların banlanması zaten normal bir şeydi.. ama benim için ferah çünkü bir sistem var, inşallah dışına çıkmayacak

Oda yanlış spama düşmeyen adsenselerde banlanıyor

tövbe yarabbi ban geri açıldı noluyor lan:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri