18.12.2016 Adsensem Banlandı

Adsense Banlandımı ?

• Evet

Oy: 28 16,2%
  • Hayır

Oy: 145 83,8%

• Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsenseye bağlı 2 kanalda uçmuş benim 5 dk önce bişeler dönüyo ama hayırlısı

forum admınlerınden rıcam bu tarz konu ve msj atıcak arkadaslar mesela hesabım banlandı bıttık sukadar hesap gıtmıs veya adsensem banlanmıs dıenler bırer ekran goruntusu ekleme zorunlulugu olsun veya forumda ceza alsınlar bune ya corba edıyorlar.. vay hesap kapatıldı vay 15dk da gerı acıldı.. vay sukadar hesap ucmus..
tamam olabılır olmustur olmamıstırda demıyoruz ama bıraz desteklı yazın ortalıgı karıstırmayın.. ayrıca bunlar zaten olanlar varsın kapansın zaten yuzde 90 kesıntılı hesap bana verse ne vermese ne?
sakin olun yani...
hepımızın bekledıgı rakamlar yanı kesınlesmeler olması gerektıgı gıbı olsada asırı uzulup yansak zaten bekledıgımız gıbı olmadı..
no problem yani...

benimde şu an bi adsensem spama düştü ve bu normal bir şey çünkü bir sürü hesaplar kapatılıyor günlerdir, bu ekran görüntüsü koymayan arkadaşların da muhtemelen spama düştü ve maillerine girmeyi başaramadıkları için ekran görüntüsü atamyorlar veya şu an hata yaptıklarını anladılar ortalıktan kayboldular.. banlanan bir kaç kişiye bir şey diyemiyorum çünkü her gün tek tük ban oluyor zaten

edit..

Son düzenleme:
benimde şu an bi adsensem spama düştü ve bu normal bir şey çünkü bir sürü hesaplar kapatılıyor günlerdir, bu ekran görüntüsü koymayan arkadaşların da muhtemelen spama düştü ve maillerine girmeyi başaramadıkları için ekran görüntüsü atamyorlar veya şu an hata yaptıklarını anladılar ortalıktan kayboldular.. banlanan bir kaç kişiye bir şey diyemiyorum çünkü her gün tek tük ban oluyor zaten
valla dogrudur maıl degıstırıp spama dusen maılı sılmekten bıktım... normal yanı...
bekledıgım yuksek bır rakamda yok napıyımm...verecegı 4 hanelerı alamadım 3haneye tama ettık onuda daha alamadık bır pın 2 aydır gelmedı yannı cokta önemsemıyorum artık

bu ekran görüntüsü muhabbeti ne anlamadım ki neyin ispatını istiyosunuz, kaç tane adam burda milleti mi trolleyecek banlandı diyosa banlanmıştır niye fake yapsın

şimdi arkadaşlar başıma ilk defa geldi daha önceden bu olay var mıydı bilmiyorum gelen mail aşağıda ben adsense i telefon doğrulamalı yapmıştım telefon elimdeyken mesaj geldi adsense devre dışı bırakıldı diye. Ben de adsense ye giriş yaptım tel no istedi arkadaşın no yazdım girdim adsense açıldı. Hatta asıl bomba olay bu arada adsenseye bağlı bir kanal vardı o kapandı ama adsense şu anda açık bakalım tekrar gidecek mi:D:D

Screenshot by Lightshot

bak dediğim olay çıktı işte, adsensenin spama düşmesini banlanma olarak algılamışsın.. senin mailin devre dışı bırkaılmış adsense hesabın değil

bu ekran görüntüsü muhabbeti ne anlamadım ki neyin ispatını istiyosunuz, kaç tane adam burda milleti mi trolleyecek banlandı diyosa banlanmıştır niye fake yapsın

şimdi niye istediğimizi anladın mı hocam

şimdi arkadaşlar başıma ilk defa geldi daha önceden bu olay var mıydı bilmiyorum gelen mail aşağıda ben adsense i telefon doğrulamalı yapmıştım telefon elimdeyken mesaj geldi adsense devre dışı bırakıldı diye. Ben de adsense ye giriş yaptım tel no istedi arkadaşın no yazdım girdim adsense açıldı. Hatta asıl bomba olay bu arada adsenseye bağlı bir kanal vardı o kapandı ama adsense şu anda açık bakalım tekrar gidecek mi:D:D

Screenshot by Lightshot

hmen baska bır maılı yonetıcı atayın adsensenıze ve yenı maıle gırıs yapıp adsense lınkıne tıklayıp o maılle adsenseye gırın eskı maılı sılın sonra eskı maılı komple google hesabını sılın o sekılde bıraz daha gıdersınız

Screenshot by Lightshot

Adsense mailin kapanmış hocam. Adsensen spama düşmüş zaten binevi banlanmış

Screenshot by Lightshot

çok yanlış anlamışsın dostum gelen mesaj google hesabınız devre dışı bırakıldı. diye yazmıştır sende adsense ban konusunu görünce banlandı sandım ve adsensenin mailindeki kanal kapandığı için tel istemiş adsense banlanmamışki zaten tüm maillerinin ss sini alsana bi

bu adsense ban mailimi dalgmı geçiyorsun

Screenshot by Lightshot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri