18.12.2016 Adsensem Banlandı

Adsense Banlandımı ?

• Evet

Oy: 28 16,2%
  • Hayır

Oy: 145 83,8%

• Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve son..

8148bc90bfac46d8bfc65f7a4647c326.png

1.Hesap: 1 yıllık, Bu ay kesinleşmedi, spamda değildi, toplam kanal sayısı 15 3ü telifli silinmişti, 23:30

2.Hesap: 2 aylık, Normal kesinleşti, spamda değil, toplam kanal sayısı 8 2 teliften kapanan kanal silinmedi, 23:32

Bil,p bilmeden atlarsa millet böyle olur işte. Bir kişi adsensem banlandı dedi herkes döküldü. ne hikmetse arkadaş konuyu açtıktan sonra herkesin adsensesi banlanmaya başladı. Birde anket eklemişsiniz :D

valla arkadaşlar ortalığı ayağa kaldırdım sanırım ilk defa bi adsensem spama düştü ben o yüzden banlanma zannettim spama düşmüş:(

Vallah sinir olmamak elde değil kaç aydır yt ile uğraşan adamlarsınız , adsense mailine youtube hesabın devre dışı bırakıldı diye mail geliyor ban yediğinizi sanıyorsunuz ya harbiden yorumsuzsunuz .... Adsensenin ban yemesiyle , adsense youtube hesabının devre dışı bırakılması farklı şeyler ....

2 ayrı adsenseye bağlı 2 kanalım gitmiş 5 dk önce açıktı adsenseye bağlı başka kanalım kalmadı bu ne böyle kesinleşmede yedik bi darbe adsnse bağlı başka kanalım yoktu oda gitti bu nedir ya

1 kişinin ne önemi var banlar başladı ..devamı gelecek..Hesap açmaya başlayın.

hem adsenseler banlanıyor hem spama düşüyor arkadaşlar böylesini ilk defa gördüm aynı anda

hayırlısı allahtan yenılerını yaparız bıraz canımızı sıkarız gecer gıder bosverın.
adsenselerın hepsını kontrol etmedım 2 sıne baktım sımdlık sıkıntı gorunmuyor tabı ılerleyen saat veya gunlerde olabılır

Ve son..

8148bc90bfac46d8bfc65f7a4647c326.png

1.Hesap: 1 yıllık, Bu ay kesinleşmedi, spamda değildi, toplam kanal sayısı 15 3ü telifli silinmişti, 23:30

2.Hesap: 2 aylık, Normal kesinleşti, spamda değil, toplam kanal sayısı 8 2 teliften kapanan kanal silinmedi, 23:32

herhalde bu ayki ban temiz kirli herkesi silip süpürecek, öyle gözüküyor,
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam son 11 aydır spama düşen adsenselerin banlanması bu aydada aynısı olacağı anlamına gelmiyor, bu işlerde tecrübe anlık sürekli değişiyor

Bil,p bilmeden atlarsa millet böyle olur işte. Bir kişi adsensem banlandı dedi herkes döküldü. ne hikmetse arkadaş konuyu açtıktan sonra herkesin adsensesi banlanmaya başladı. Birde anket eklemişsiniz :D

Ben rica ettim hocam ne yapsaydık.Siz söyleyin psikolojikmi diyosunuz adsense banları.

bence yeni bi ban konusu açılsın bu ayki banlar için ve formatı olsun, pinli miydi kesinleşme normal miydi, spame düşmüş müydü, bağlı kanal var mıydı gibi

3 yıllık adsense spama düştü şu an. yuksek kesinti olmuştu bu ay. işin garibi o adsenseye bağlı bir kanalım vardı o ayakta şu an. adsense girişte telefon onayı istedi.

1 adette benden 10 günlük sıfır adsense banlanmış. Hiç kanal falan bağlı değildi.

3 yıllık adsense spama düştü şu an. yuksek kesinti olmuştu bu ay. işin garibi o adsenseye bağlı bir kanalım vardı o ayakta şu an. adsense girişte telefon onayı istedi.

ayakta kanal varsa spama düşmemiştir...

beyler ben cuma günü 3 adsenseyi pinledım 3 üde işleme girmişti eğer sabaha cıkmassa bu adsenseler ödeme olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri