18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

valla alman adsense açtım ne reklam sorunu var ne kapanma sorunu var tertemiz ne yapıyolarsa tr hesaplarına yapıyorlar

hocam pin onayını nasıl hallettiniz? acaba bana yardımcı olabilir misiniz bir de yabancı ülkelerin adsensesini deneyeyim.

hocam pin onayını nasıl hallettiniz? acaba bana yardımcı olabilir misiniz bir de yabancı ülkelerin adsensesini deneyeyim.

usa hesap almak lazım hocam pinli,veya tanıdığğınız olacak orada.Pin hizmeti veren bir arkadaş vardı ama güvenilirlilik nedir tam bilmiyorum

kanalda sadece mobilde reklam cıkmıyor kontrol ettim ama 1 kanal yüzünden adsenseye baglı diğer tüm kanallarımı etkilemiş .
reklam cıkmama sorunu ıle ılk defa karşilaşmiyorum ilk karsilaştigimda sinirden kanali sildim umarım şu reklam sözleşmeleri ile alakalıdır ve sözleşme sonrasi reklamlar gelir.

form ile onaylatmayı düşünüyorum

mantıklı aslında hocam.
TR hesap açıp hem az kazanıp hemde reklam-kanal sorunu yaşamaktansa fazladan 3-4 hafta pin beklemek daha cazip gibi.
zaten pin çıktı-geldi diyene kadar da hemen hemen aynı süre geçiyor (çoğu zaman)

peki hocam hesabı Almanya açıp adreside Türkiye'den girsek yemez değil mi :)

mantıklı aslında hocam.
TR hesap açıp hem az kazanıp hemde reklam-kanal sorunu yaşamaktansa fazladan 3-4 hafta pin beklemek daha cazip gibi.
zaten pin çıktı-geldi diyene kadar da hemen hemen aynı süre geçiyor (çoğu zaman)

peki hocam hesabı Almanya açıp adreside Türkiye'den girsek yemez değil mi :)

malesef :)

beyler ocak 11 geldi kanallar hala kapanıyo mu bu elimde kanallar var gelirler 0a yaklaştı bir şey yapmam lazım risk alıp bağlayayım mı ya

form ile onaylatmayı düşünüyorum

almanya adsenselerde formla onaylama oluyor mu peki hocam,araştırdın mı?mesela bende bi usa adsense var.forumlarda satılan,anlatılanlar yöntemler yani formla onaylama işe yaramıyor.zaten satan yada paylaşan arkadaşlarda o yöntemler tr adsenseler için diye belirtiyor konuda.almanyadada sorun yaşamayasın?

hala aynı video ortası çıkmıyor :)

almanya adsenselerde formla onaylama oluyor mu peki hocam,araştırdın mı?mesela bende bi usa adsense var.forumlarda satılan,anlatılanlar yöntemler yani formla onaylama işe yaramıyor.zaten satan yada paylaşan arkadaşlarda o yöntemler tr adsenseler için diye belirtiyor konuda.almanyadada sorun yaşamayasın?
bilmiyorum hocam benim bildiğim tüm adsenseler aynıdır diye düşünüyorum

Son düzenleme:
edit: adsense ayarlarında zaman dilimini istanbul yaptım orta reklamlar çıkmaya başladı ama hala tık durumunda değişen bir şey yok deneyin isterseniz duruma göre yeni konu açabilirim.

Sanırsam trivago reklam sözleşmelerini tamamladı. Yavaş yavaş düzelmeye başladı hadi hayırlısı bir de kanal bağlayabilsek süper olucak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri