Aslında yemek yemek su içmek gibi bir şey filmin içinde erotik sahnelerin olması. Doğallığı göstermek açısından mutlaka sevişme sahnesi vs. koyuyorlar. En basit örnek Esaretin Bedeli yani direk hapishane temalı film olmasına rağmen o filmde bile bir sahnede flashback ile sevişme sahnesini gösteriyordu diye hatırlıyorum. Sıfır sevişme sahneli filmleri ince eleyip sık dokuyarak bulabilirsin belki. Ha gerçi abartıya kaçıyor birçok filmde sevişme sahnesi. Yüzeysel bir şekilde de gösterilebilir ancak birçok filmde kadın memeleri vs. çıplak gözüküyor bu gerçekten sorun aileyle izlemek açısından.
---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------
Allah aşkına kaç kere yabancılarla beraber film izledinde kız arkadaşının babasının yanında, erkek arkadaşının kucağına oturduğunu gördün
Edit: Sana izlediğim ve içerisinde +18 sahneler olmayan filmleri derleyeceğim az sonra bulduklarımı yazarım IMDB Top 250'den izlediklerimi yazıyorum belki birçoğunu izledin ama izlemediğin çıkar muhakkak. Ayrıca yazmış olduğum filmlerin hepsi izlenmeye değer harika filmler.
1)Schindlerin Listesi
2)12 Angry Men
3)İyi Kötü Çirkin (Western fakat muhteşem bir film ancak yine de kadınlara pek hitap etmez heralde)
4)Guguk Kuşu (Sonlara doğru hafiften erotizm olsa da hatırladığım kadarıyla çıplak görüntüler yok)
5)Seven (%95 ihtimalle sıfır cinsellik ama %5 ihtimallede olsa çıkabilir garanti veremem)
6)It's a Wonderful Life (1946 yapımı bir film fakat aileyle oturup izleyebileceğin en kaliteli film. Bundan şüphen olmasın izlemediysen tüm önyargılarını bir kenara at ve hemen izleyin. Beğenmezseniz üyeliğimi sildiririm)
7)Hayat Güzeldir. (Ufak tefek öpücükler olabilir İtalyan yapımı bir komedi-dram filmi 2.dünya savaşını konu alıyor.)
8)Sapık (Sıfır cinsellik siyah beyaz filmlerden bu da. Son derece kaliteli bir film.)
9)Cennet Sineması (Tertemiz film)
10)Paths of Glory (siyah-beyaz harika bir film.)
11)Citizen Kane (siyah beyaz kaliteli bir film.)
12)Taxi Driver var aslında cinsellik yoktu filmin içinde fakat malesef karakter sinemaya p.orno izlemeye gidiyor olmaz o yüzden.
13)Full Metal Jacket (Cinsellik yok fakat tabur komutanının ağzından çıkan laflar fena uyarayım. )
14)Bisiklet Hırsızları (Tertemiz harika siyah beyaz dram filmi. Önyargın varsa hepsini bi kenara bırak yazdığım tüm siyah beyaz filmleri izle.)
15)Gran Torino (Hatırladığım kadarıyla cinsellik vs. yok )
16)Cool Hand Luke (Harika bir hapishane temalı film. Cinsellik yok diye hatırlıyorum ama yüzde yüz emin değilim. )
17)Cinayet Var (Siyah beyaz suç temalı muhteşşem film )
18)Altıncı His (Temiz)
19)İhtiyarlara Yer Yok (Aksiyon-gerilim. Cinsel sahne çıkma ihtimali %3. Yok diye hatırlıyorum ama yüzde 3 pay bıraktım yinede )
20)Ruanda Oteli
21)The Great Debaters (Sınıfta hoca izletmişti güzel bi film. )
22)Stand by Me (temiz)
23)Milyonluk Bebek (temiz)
24)Gazap Üzümleri (Temiz siyah-beyaz abd büyük buhran yıllarını anlatan film puanım 8,5/10)
25)Trendeki Yabancı (siyah beyaz gerilim suç temiz film )
26)Dog Day Afternoon (Banka soygunuyla alakalı film temiz )
27)Enigma hatırladığım kadarıyla temiz
28)Eski bir western High Noon temiz bir film.
29)Bir Cinayetin Anatomisi (Tertemiz harika bir mahkeme-suç filmi)
30)Sonsuz Sokaklar (temiz)
Tam 30 tane çıktı işinize yarayan olur mutlaka. Siyah beyaz filmleride izlememezlik yapmayın birçok yeni filmden kalitelidirHaydi kolay gelsin.
bu listeyi izleyin beyler, listeden izlemediğim 4 yada 5 tanedir, hepsi temiz +18'siz ve çok sağlam filmler. hayat güzeldir'de ufak tefek şeyler var sadece.