18 Temmuz - Adsensesi banlananlar?

Banlanan adsenselerin yaşı?

• Kullanılan toplam oy
    271
  • Anket kapatılmış .
1 Senelik adsense hesabım gecersiz trafik yuzunden durduldu. Sahte tıklamam yok bir kaç tane hit videom vardı.Hesabı tekrar açmak icin ne yapmalıyız itiraz formu var ama dogru bir şekilde doldurmamız gerekli yardımcı olabilecek birileri var mı ?

R10 da itiraz eden birinin adsense hesabı geri acılmış. Bu arada icerde ödeme eşiğini gecmeyen bir tutar vardı.

Ban kalktı :) :)

Web adsensesi bu hocam.

geçmiş olsun.boşuna ortak yön aramaya kalkmayın.her türlü adsense araya kaynıyor.bknz. daha önceki banlanma konuları.

20 değişik kişi banlandı işaretlemiş 1-2 kişi yorum atmış.
Diğerleri millet korksun felan diyemi Dalga geçme amaçlı seçti banlandı diye acaba?
Biraz ciddiyet gerçekten milleti telaşlandırmaksa niyetiniz Bayram günü elinize ne geçiyor anlamıyorum.

20 değişik kişi banlandı işaretlemiş 1-2 kişi yorum atmış.
Diğerleri millet korksun felan diyemi Dalga geçme amaçlı seçti banlandı diye acaba?
Biraz ciddiyet gerçekten milleti telaşlandırmaksa niyetiniz Bayram günü elinize ne geçiyor anlamıyorum.
aynen banlanan 20 kişi yorum atan 2 3 kişi.
bu kadar oyunlar troller dönerken bu aralar hiçbişeye güvenim kalmadı ..
bence ciddi bir temizlik gerekli forumda kimsenin gözünün yaşına bakmadan

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] konuyu açan arkadaş için demiyorum forum troll kaynıyor. 20 kişi banlandık diyor ortada yok arkadaş :) adamlar resmen ortalığı karıştırıp milletin mutsuzluğuyla mutlu oluyor.

aynen banlanan 20 kişi yorum atan 2 3 kişi.
bu kadar oyunlar troller dönerken bu aralar hiçbişeye güvenim kalmadı ..
bence ciddi bir temizlik gerekli forumda kimsenin gözünün yaşına bakmadan

Belki moral bozukluğu ile bir şey yazmak istemediler hepimiz şu an sıkıntı içerisindeyiz. Aynı şey benim de başıma gelse epey bir vakit etkisinden kurtulamam sanırım. Böyle bir konuyu trolleyecek kişilerin olabileceğini düşünmek istemiyorum.

çok şükür iki adsensede banlanmadı..
adsenseleri banlanan arkadaşlara çok geçmiş olsun.. umarım kısa sürede zararlarını telafi edebilirler

Ankete banlandığını belirten arkadaşlar yorumlarına resimleride eklerse sevinirim arkadaşlar aksi durumda oy verenlere ceza vermek zorundayım.

[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] adminim konu acan arkadas hicbir oy kullanmamıs , neye istinaden bu konuyu acmıs abi ?

Son düzenleme:
gerçekten bayram günü konuyu görünce çok korktum geçmiş olsun kapanan arkadaşlar ici n

[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] yok gardaş yok bir şeyin olduğu. bi su iç gel :) rahatla

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

adamı kalpten gidecek korkudan.

[MENTION=20018]maxcoder[/MENTION] hocam onun kendi adsensesi banlanmamış zaten,ortak görüş çıkartılabilmesi için açmış anketi ve banlanmayanlar kısmında da var zaten oyu

Merhaba arkadaşlar geçen ay işlemeye girmeyen adseense hesaplarımdan sonra bu senenin başında açtığım ve özgün çalışmalar yapıp bağladığım bir adsensem vardı. Geçen aydan beri ona çalışıyordum. 6 kanal bağlandım. Yavaş yavaş hareketlendi. Fakat dün 4 sularında hesap durduruldu diye mail geldi. Pin ve hesap no girilmemişti. Diğer hesaplarla alakası yoktu. Daha önce ödeme alınmamıştı. Anlayacağınız sıfıra sıfır elde var sıfır.

[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] adminim konu acan arkadas hicbir oy kullanmamıs , neye istinaden bu konuyu acmıs abi ?

banlanmadıma oy kullandım banlanan 3 kişi duyunca konuyu actım ki gelişmelerden habermz olsun diye. Peki senn niyetin ne kardesim?

banlanmadıma oy kullandım banlanan 3 kişi duyunca konuyu actım ki gelişmelerden habermz olsun diye. Peki senn niyetin ne kardesim?

HOCAM yukarda arkadaslarda yazdılar zaten , artık niyet bile arayamıyoruz. zaten hesaplar isleme girmedi , sanki ban furyası yasanıyormus gibi yansıtıyorsunuz kaldıki hesabınız banlanmamısken konu aciyorsunuz , sonra bize ne oldu diyorsunuz. admin varken artık cevap vermem doğru olmaz iyi forumlar..

HOCAM yukarda arkadaslarda yazdılar zaten , artık niyet bile arayamıyoruz. zaten hesaplar isleme girmedi , sanki ban furyası yasanıyormus gibi yansıtıyorsunuz kaldıki hesabınız banlanmamısken konu aciyorsunuz , sonra bize ne oldu diyorsunuz. admin varken artık cevap vermem doğru olmaz iyi forumlar..

Bak güzel kardesim öncelikle sunu belirteyim ben en basından beri bu işe olumlu tarafından bakan ve olumsuz yorum yapanlara olumlu düsünmeleri için cevap veren bir insanım ve bu konuda da herhangi bir ortalığı galeyana getirme cabam yok amacım herkesin güncel takip edebileceği konu açmaktı ve her üyenin de konu acmaya yetkisi oldugu için actım konuyu. Herhangi bir sorun olsa zaten adminler ilgilenir sana düşmez yani burda adminlere yalakalık yapacagım diye kimseye saygısızlık yapamazsın. Anlaşılmıştır sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri