bu konuyu yeni gördüm başımdan kaynar sular döküldü, kontrol etmedim etmeyide düşünmüyorum, bu ay adsenseden ödemeyi alıyım başka birşey istemiyorum
merak tuhaf bir hastalıktır hocam. mutlaka kontrol edeceksin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konuyu yeni gördüm başımdan kaynar sular döküldü, kontrol etmedim etmeyide düşünmüyorum, bu ay adsenseden ödemeyi alıyım başka birşey istemiyorum
Web adsensesi bu hocam.
arakdaşlar hiçbirşey ypamadım adsensemi banlamışlar flagran banlanma ihtimalim var mı
Kardesim gecen ay sayfa to bgbg Alayı yüzde 10 civarı olan adsensede sorun yok.banlanan arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun diyorum. kategori olarak çizgi film mi çalışıyorsunuz sayfa yo yüzde 5 in üzerindemiydi. arkadaşlara bilgi olsun diye soruyorum bu soruyu aklımda bir şey var ama sorduğum soru önemli.
---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:38 ----------
eğer illegal bir şey yapmadıysanız sahte izlenim kasmak, reklam tıklama botu yada kullanıcıları reklam tıklamaya yönlendirme vs gibi... sayfa to oranlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum belki yanılıyorum ama adamlar geçersiz tıklama diyorsa ve sizde illegal bir şey yapmadım diyorsanız başka nasıl açıklama olabilir.
[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] şunu düşünüyorum çocuklara yönelik çalışma bir problemi de beraberin de getiriyor. çocuk bilmiyor 15 20 defa tıklayabiliyor böyle bir kitleye yada tek ip den çoklu tıklamaya maruz kalınacak kategoriye ağırlık verildiğin de belkide adamlar huylanıyor.
millet diyor sahte tık yapmadım izlenim kasmadım kimseyi reklam tıklamaya yönlendirmedim. o zaman neden geçersiz tık diye banlıyorlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.