-18 yas Adsenseye basvuru

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Adsenseye basvuracam ama yasim 17 sizce ne tur sorunlarla karailasirim pin im gelirmi yasim küçük oldugu icin sorun olurmu varmi daha onceden kucuk yasta kayıt olan banka hesabi babmin kefili ole benim adima teskkurlet yorumlarinizi bekliyoruz lutfen babanin adina ac demeyin yada ailenizin baska ferdine

Adsense yaşını nereden bilecek ki? Bankaya gidip babanla hesap açtırırsan ödemeyi öyle alabilirsin.

Günceldir siZCE NELER olur ne yapabilirim

---------- Mesaj saat 18:47:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:30 civarında gönderildi. ----------

Tc no yada basvuru yaparken d. Tarihi istemiyor larmi

bişe olmaz.bilemezler yaşını 18 üstü yap olayı uzatma hiç..banka hesabın varsa sorun yok.

Adsenseye basvuracam ama yasim 17 sizce ne tur sorunlarla karailasirim pin im gelirmi yasim küçük oldugu icin sorun olurmu varmi daha onceden kucuk yasta kayıt olan banka hesabi babmin kefili ole benim adima teskkurlet yorumlarinizi bekliyoruz lutfen babanin adina ac demeyin yada ailenizin baska ferdine

Bende 16 yaşındayım kuzenimin hesabına para yatıcak %50'sini alıyor :(

Abilerim/arkadaslarim sorun çıkmasini istemiyorum simdi öncelikle herhanfi bir bamkada babam kefiim olarak birhesap actircam sonra baska yt kkanalınin kayıtlı olmadigi bir gmail ile adaense basvurusu yapayim sorun cikmaz degilmi :) ?

---------- Mesaj saat 19:25:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:14:58 civarında gönderildi. ----------

Gunceldirr.

bankada senin adına bir hesap varsa hiç bir sorun olmaz. (ben ilk adsense ödememi 17 yaşımda aldım)

tek sıkıntı şu olabilir: "şifremi unuttum" diye başvuru yaptığında sana doğum tarihini sorduklarında, yanlış tarih verip unutursan sıkıntı çıkabilir. gmail'e kayıt olurken girdiğin doğum tarihini not al bir yerlere.

Abilerim oncelikle yardim ettiginjz ici tsk allah razi olsun ....
Oncelikle yapqcaklarimi anlatiyim oncelille banka hesabi acacam ziraat olabilir yada is bankasi daha sonra net cafeden bir tane gmIl acacam reel tel onaylı yasimi18 gostercem daha sonra yt kanaldan bazwuru yapcam her seyi adresi falan dogru vercem daha sonra yazimi 18 gostercem basvuruyu yollayacam bilgileri tam yapcam ve kayıt edecem .......

Onerdiginoz başka bisi warmi*

Abilerim oncelikle yardim ettiginjz ici tsk allah razi olsun ....
Oncelikle yapqcaklarimi anlatiyim oncelille banka hesabi acacam ziraat olabilir yada is bankasi daha sonra net cafeden bir tane gmIl acacam reel tel onaylı yasimi18 gostercem daha sonra yt kanaldan bazwuru yapcam her seyi adresi falan dogru vercem daha sonra yazimi 18 gostercem basvuruyu yollayacam bilgileri tam yapcam ve kayıt edecem .......

Onerdiginoz başka bisi warmi*

Spam yapmaya çalıştığın için mesajlar birbirine ekleniyor o yüzden mesajını düzenledim güncell gibi mesajlar yazdığında ceza alırsın unutma.

Bende 17 yaşındayım 2 tane adsensem var 1i annemin 1 ablamın üzerine senin dediğin şekilde de sorun olacağını sanmam tek pin sorun olabilir kimlikle onaylama gerekirse falan diye ama dediğim gibi bence bir sorun olmaz. Ayrıca dünyanın en önemli işine değil adsenseye başvuracaksın bu kadar eleyip dokumana gerek yok

Spam yapmaya çalıştığın için mesajlar birbirine ekleniyor o yüzden mesajını düzenledim güncell gibi mesajlar yazdığında ceza alırsın unutma.

Bende 17 yaşındayım 2 tane adsensem var 1i annemin 1 ablamın üzerine senin dediğin şekilde de sorun olacağını sanmam tek pin sorun olabilir kimlikle onaylama gerekirse falan diye ama dediğim gibi bence bir sorun olmaz. Ayrıca dünyanın en önemli işine değil adsenseye başvuracaksın bu kadar eleyip dokumana gerek yok

Teşekkür ederim sadece soru çıkma sini istemiyorum

hocam 6 yaşında oğlumun adına başvurdum kabul oldu yaşa bakmıyorlar,sadece ödemeyi ekleyeceğin hesabıda babanın banka hesabına yönlendirirsin olur biter,anlayacağın adsense başvururken ismi salla gitsin

zyjo1 kardeş hala spam yapmaya devam ediyorsun lütfen dikkatli ol....

Bazilari diyorki adsense hesab ismi ile banka hesap ismi aynı olmali

Adsense hesap ismi ile banka hesap ismi aynı olacak diye bir olay yok. Adsensedeki alıcı ismi ile banka hesap ismi aynı olmak zorunda oda çok basit birşey banka hesap ismi neyse alıcı hesap ismini de aynı yaparak düzenleyebiliyorsunuz.Aklında soru kalmaması açısından adsense alıcı ismini istediğin kadar değiştirebilirsin.

Konuda spam yapıyorsun bu son uyarı bir daha uyarı gelmez bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri