Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer baban çalışıyorsa eczaneye gittiğinde her doktor için 4 tl muayene ücreti çıkar. Eğer emekli ise maaştan düşer
ne olacağı belli olmuyorki. Bana sigortalı çalıştığım halde 1000 TL GSS prim borcu kitlemişler![]()
Hocam kafam karıştı ya şimdi çünkü çok pahalıysa psikologu iptal edicem.
senin olayın farklı hocam. Senin sosyal güvencen olmamış bi ara. Anayasada yazıyor bir tc vatandaşının her zaman sosyal güvencesi olması lazım diye
Çalıştığım işletme sigorta yapıyor hocam nasıl sağlık güvencem yok![]()
hocam ben şuandan bahsetmiyorum. sen 1 gün bile olsa sigortasız gezmişsin. Yoksa gss çıkmazdı sana
hocam ben şuandan bahsetmiyorum. sen 1 gün bile olsa sigortasız gezmişsin. Yoksa gss çıkmazdı sana
doğrudur. Sezonluk çalışıyorum çünkü. Ancak ben işe girdiğim zaman SGK efendi görmüyormu benim işe girdiğimi. Önlerini kesip abi yeter vallaha çalışıyorum durdurun borç yazmayı dememmi lazımsistem yanlış hocam bir kere.
sağlık ocağından muayene 3-tl AMA devlette daha fazla arkadaşım yalnız daha sonra çıkıyor eczadenn ödeyeceksin
hocam randevu alıp iptal edince ödüyor muyuz genede.
Babanın sigortasından faydalanabilmen için bulunduğun ildeki sosyal güvenlik kurumuna öğrenci belgesini götürüp, öğrenci olduğunu göstermen lazım. Yoksa direkt faydalanamıyorsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.