19.10.2015 Adsense Ban

Yarim saat once son Adsense hesabim da banlandi. Pinliydi ve banka hesabini bilerek onaylamamistim. Kesinlesmeler baslayinca yapacaktim fakat 3 ay dayanan hesap, son birkac saati atlatamadi :)

Yarim saat once son Adsense hesabim da banlandi. Pinliydi ve banka hesabini bilerek onaylamamistim. Kesinlesmeler baslayinca yapacaktim fakat 3 ay dayanan hesap, son birkac saati atlatamadi :)

gecmis olsun hocam. banlanmayan adsense hesaplarıda sıralarını kurbanlık koyun gibi beklemekte zaten. hakkımızda hayırlısı ..

aklıma gelen tek mantıklı şey illegal içeriği tespit ediyor artık adsense. Yani film sitesi marez vs site mantıgı gibi. bunlarda adsense yayınlayınca banlıyordu. Şimdi youtube da da bir şekilde tespit ediyor heralde o şekilde banlıyor. Açıklaması yok artık bunun.

2 adsense ikisede yüklü ödeme bekleyen adsense ikiside banlandı bende bundan sonra adsenseye kaptıracak para yok haydi eyvallah adsense :mad:

Eskiden adsense banlardı partnerlere kaçardık
Partnerler yamuk yapardı adsense e kaçardık.
Şimdi kaçacak yer de yok...
İşin yoksa 2 ay 3 ay çalış, sonra anlaki bedavadan google a çalışmışsın, hatta üste sermayeni de koymuşsun.
Kanal satın al, sunucu ücreti öde, bot ücreti öde + 2 ay emek ver

Son düzenleme:
yabancı adsensem banlanmıs. Turku yabancısı pek bi farkı yok yani

Böyle konuları gördükçe yt işine ara vermekle en iyisini yaptığımı fark ediyorum valla kafa rahat :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri