19gblik dev tasarımcı arşivi

Satış Sorumlusu

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar karım grafikerlik okudu okulu geçen sene bitti karımla beraber yaklaşık sanırım 6 yıldır arşiv yapıyoruz textureden png ye kadar. yaklaşık 19gb olmuş ve arşivi yenilemek 25gb falan yapmayı düşünüyoruz bu arşivi satmayı düşünüyoruz photoshop la ilgilenen tasarımcılar veya kanal tasarımı satıcak arkadaslar ilgilenirlerse bu arşiv ne kadar civara satılır yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler

not: konu yanlış yerdeyse özür dilerim

Arşivin büyüklüğü değil içeriğin kalitesi önemli sanki bu işte. İçeriği görmeden fiyat vermek anlamsız bence

Önemli olan gb değil bence içeriğin kalitesi, boyutu hangi tarzda olduğu nasıl bir zevk ile oluşturulduğu.

Birbirinden özgün ve birbirinden farklı binlerce textureden örnek birçogu bizim kendi yapımımız texture bircoguda arşivlediğimiz arkadaslarımızın veya internetten içerik

buda 3.5k lık geçmişten günümüze çıkmış tüm oyunların güncel kutu icon ve pngleri bunu netten topladım

---------- Spam Engelliyici 04:37 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------

sizce degerbicile bilirmi yardımcı olurmusunuz

bu işler böyle olmaz adam bunlara tek tek bakmaz internete yazar çıkanı ya satın alır yada indirir . Sizin en iyi yapacağınız iş bir web sitesi açıp bunları konu olarak açmak hem her ay düzenli para almış olursunuz.

bu işler böyle olmaz adam bunlara tek tek bakmaz internete yazar çıkanı ya satın alır yada indirir . Sizin en iyi yapacağınız iş bir web sitesi açıp bunları konu olarak açmak hem her ay düzenli para almış olursunuz.

dediginiz gibi bir blog acmayi dusunuyorum haftada bir pack paylasim yapicam fikir icin tesekkurler :)

[MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] Hocam fiyat hakkında bilgim yokta bence hanımınız bir kanal açsın madem grafikerlik okumuş videoya çeksin ondan sonra altında da işte pack mi artık ne ise onu paylaşsın bence böyle daha çok tutar. Kendi fikrim

[MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] Hocam fiyat hakkında bilgim yokta bence hanımınız bir kanal açsın madem grafikerlik okumuş videoya çeksin ondan sonra altında da işte pack mi artık ne ise onu paylaşsın bence böyle daha çok tutar. Kendi fikrim

bak bu daha harika fikir :) pack tanitan videolar cekilebilir + blogda kanalin videolari paylasilip videonun altina indirme link konulabilir. bunu bir sucu olurmu kanalim kapanirmi blog ve kanali adsense baglasam ayni adsenseye sorun cikarirmi ?

bak bu daha harika fikir :) pack tanitan videolar cekilebilir + blogda kanalin videolari paylasilip videonun altina indirme link konulabilir. bunu bir sucu olurmu kanalim kapanirmi blog ve kanali adsense baglasam ayni adsenseye sorun cikarirmi ?

özgün olacağı için bir sorun çıkarmaz bence

arşiv güzel ama para edeceğini düşünmüyorum. Yani neticede netten toplama bir arşiv size önereceğim turbobit veya letit herneyse onlardan birine üye olup yükleyin indirmeden para veriyorlar belli oranlarda o linkleride sitelerde yayınlayın veya site açın.

parayla alan olacağını pek sanmıyorum fakat arkadaşların da dediği gibi bir site açıp yayınlarsanız daha iyi olur bence

arşiv güzel ama para edeceğini düşünmüyorum. Yani neticede netten toplama bir arşiv size önereceğim turbobit veya letit herneyse onlardan birine üye olup yükleyin indirmeden para veriyorlar belli oranlarda o linkleride sitelerde yayınlayın veya site açın.

arsiv kendi yapimimiz netten toplama degil yani kendi yapimimiz

güzel arşiv.Eğer kendi yamınız ise free templates tarzı blog açarsan youtube videosu falanda eklersin tutarsa iyi kazanırsınız

harika beyin fırtınası olmuş, son gelinen fikri ben de beğendim inşallah başarılı olursunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri