19gblik dev tasarımcı arşivi

grafik setlerin kalitesi önemlidir

eskiden grafik seti alan çoktu ama artık piyasaya free psd free texture vb siteler açıldı gerekli dosyaları belirli sitelerden ediliniyor eğer grafik setinizin içinde free psd ler free dosyalar falan varsa sanmıyorum para ediceğini he yok ben satın aldım ayrı ayrı kat kat eder

pakette sadece texturelermi var, brush, color, blur v.s gibi farklı farklı şeylerde varmı son postta sadece texture demişsinizde blog içinmi sadece texture ? birde bi fiyat belirleyin artık arşive :)

pakette sadece texturelermi var, brush, color, blur v.s gibi farklı farklı şeylerde varmı son postta sadece texture demişsinizde blog içinmi sadece texture ? birde bi fiyat belirleyin artık arşive :)

şimdilik ucuz bir fiyattan texture setinin küçük kısmını satıyorum 3.5gb yaklaşık 3k texture paketi 20tl ayriyetten gamerler için oyun kapakları 2001den 2014e kadar tüm oyunlar 3.5k oyun yani oda 10tl ilgilenen pm atabilir

Hocam fiyatı bilmiyorum da, sizin özyaptığınız çalışmaları fotolia gibi stock sitelerine yükleyip
hem tüm dünya ya pazarlarsınız hem de satıldığında para kazanabilirsiniz.

envato market üzerinden her türlü satışını yapabilirsin, ilk başta ucuza başla sonra fiyatlarını arttırırsın bir incele istersen siteyi :
Envato Market

Böyle rahat rahat satış yapın diyorsunuz da sonuçta onlar başkasının ürünü , yasal olarak suç bu .

Böyle rahat rahat satış yapın diyorsunuz da sonuçta onlar başkasının ürünü , yasal olarak suç bu .

arkadaş kendisinin olduğundan bahsetmişti daha önce texture lardan bahsediyorduk ;) diğerlerini zaten yasal ortamlarda satamaz, diğer türlü de millet istediğini arıyor buluyor nette parayla alan olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri