1Broker Forex-Stock-Indices-Commodities-Crypto(Kopyalama Özelliği)

• Kullanıcı ramob7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

ramob7

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar.

1Broker Forex-Stock-Indices-Commodities-Crypto ticareti yapabildiğimiz bir site.Bu siteyi diğerlerinden ayıran bir özelliği bulunmakta.Kullanıcı işlemi kopyalama özelliği.

Site yapılan işlemleri kayıt altına alıyor.Yapılan işlemlerin kar-zarar oranlarını aylık olarak bir listeye alıyor.Listede bulunan kullanıcıların yaptığı işlemleri kopyalayıp aynı işlemleri otomatik olarak yapabiliyorsunuz.Tabii kopyaladığınız kişi işlemi zararla kapatırsa kayıp yaşamanız mümkün.Karlı çıkacağınızı düşündüğünüz kişiyi seçerseniz güzel bir kazanç kaynağı haline geliyor.

Siteye yatırım ve çekimler bitcoin ile gerçekleştiriliyor.2 hafta önce deneme amaçlı 0.011 bitcoin ile başladım.2 hafta sonunda hesabımda 0.0227 bitcoin birikmiş.Ödeme talep ettiğimde saniyeler içinde ödeme hesabıma geldi. :)

Kullanıcı kopyalama özelliği nasıl yapılır?

https://1broker.com/trade/#traders?order_by=successful Adresinden kopyalamak istediğiniz bir kullanıcıyı seçin.Örneğin Cool Hand Luke kullanıcısı.

Kullanıcının geçmişte yaptığı işlemlere bakalım:

SQSJb.png

Yaptığı son 12 işlemde de kar etmiş görünüyor.Bu kişiyi kopyalayabiliriz.Kullanıcı profilinin sağ üstündeki copy yazısına tıkladığımızda karşımıza şöyle bir ekran geliyor:

c1BVN.png

Amount per Trade kısmına kopyaladığımız kişinin açmış olduğu işlemlere ne kadar yatırım yapacağımızı giriyoruz(Minimum 0.001 bitcoin).

Max. Trades per Day kısmına kopyaladığımız kişinin 1 günde kaç işlemini kopyalayacağımızı giriyoruz.

Kopyalama işlemi hakkında bir kaç bilgi daha vermek istiyorum.Max. Trades per Day ile Amount per Trade kısmına yazdığımız miktarın çarpımı hesabımızdaki miktardan fazlaysa kopyalama işlemi sonrası tekrar bir kopyalama işlemi açmamız gerekiyor.Örneğin hesabımızda 0.05 btc var.Amount per Trade kısmına 0.01,Max. Trades per Day kısmına 5 yazdığımızda 0.05 btc'ye eşit olduğu için kopyaladığımız kullanıcının günlük 5 işlemini aynen kopyalamış olacağız.Eğer hesabımızda 0.05 btc yoksa kopyalama işlemi sonrası tekrar kopyalama açmamız gerekecektir.

26 Mayısta yapmış olduğum yatırım:

TeyOO.png

7 Haziranda aldığım ödeme(anında geldi):

J9Hbb.png

8fdRO.png

Düşük bir miktarla denemenizi tavsiye ederim.Sorularınızı konu altından,özel mesaj ile veya skype üzerinden iletebilirsiniz.Kopyaladığınız kişileri konu altından tartışabiliriz.Selamlar.

Kayıt İçin Tıklayın: https://1broker.com

Kayıt İçin Tıklayın: https://1broker.com/?r=23413 (Referans kazançlarının yarısı iade edilecektir.)​

Son düzenleme:
"1pool Ltd. ,1gox.Ltd. , 1broker Ltd. are registered corporations in the Republic of the Marshall Islands." Marshall adaları olunca bi çekiniyor insan :D

"1pool Ltd. ,1gox.Ltd. , 1broker Ltd. are registered corporations in the Republic of the Marshall Islands." Marshall adaları olunca bi çekiniyor insan :D

Her sistemde olduğu gibi burada da risk mevcut.Ben 0.011 ile başladım 0.0227 çekim yaptım.Şimdi tekrar 0.05 daha yatırım yaptım.2 hafta daha bu para ile deneyeceğim.Kar edersem cebimden ödemiş olan miktarı çekip gelen kazanç ile devam edeceğim.Bu şekilde kar ile ayrılma ihtimali çok yüksek.

takip edip işlemleri elle manuel kendimiz mi yapmamız gerek yoksa bakiyeyi aktardıktan sonra otomatik kendi kopyalayıp yapıyor mu ?

Kopyalama işlemini otomatik yapıyor.

Kopyalamak istediğimiz kişinin profiline girip Copy butonuna tıklıyoruz.

Bizde 2 adet bilgi girmemizi istiyor.

1. kısma her bir işlem için ne kadar bakiye harcayacağımızı giriyoruz(Minimum 0.001 btc).

2. kısma kopyaladığımız kişinin 1 günde kaç işlemini kopyalayacağımızı giriyoruz.

Copy trader butonuna tıkladığımızda işlem tamamlanmış oluyor.

Dikkat edilmesi gereken bir husus var.Hesabımızda 0.02 btc var diyelim.Günde 5 işlem ve işlem başına 0.01 btc girip kopyalama yaptığımızda kopyaladığımız kişi 3 işlemi de aynı anda açarsa sadece 2 işlemi kopyalamış oluruz ve kopyalama işlemi bakiye yetersizliği nedeniyle devam etmez.Tekrar kopyalama işlemi başlatmak gerekir.

Son düzenleme:
Güzel konu dostum eline sağlık, aybaşı bende denemeyi düşünüyorum 0.01 BTC ile. :)

Güzel konu dostum eline sağlık, aybaşı bende denemeyi düşünüyorum 0.01 BTC ile. :)

Bitcoin fiyatının artması nedeniyle minimum miktarı 0.01'den 0.001'e düşürmüşler.Ben de çok sonradan farkettim. :)

Bol kazançlar.

Bitcoin fiyatının artması nedeniyle minimum miktarı 0.01'den 0.001'e düşürmüşler.Ben de çok sonradan farkettim. :)

Bol kazançlar.

Bende onu soracaktım sana, beklediğim para gelse de başlasam bende şu yatırımlara. :)

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

Bu arada Leverage oranı arttıkça risk artıyordu değil mi? Uzun zaman oldu oynamıyorum şu oyunları :D

Bende onu soracaktım sana, beklediğim para gelse de başlasam bende şu yatırımlara. :)

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

Bu arada Leverage oranı arttıkça risk artıyordu değil mi? Uzun zaman oldu oynamıyorum şu oyunları :D

Açıkçası ben de pek anlamıyorum forexten.Anlayan birini görünce takılıyorum peşine. :)

Kaldıraç oluyor sanırım o.Kaldıraç artınca oran da artıyordur.

Son düzenleme:
Saltbae'nin 3 gün önce açtığı işlemler an itibariyle kar durumunda.Bir kaç işlemi de kar ile kapattı.Takip etmeye devam ediyorum.

Kendisine twitter üzerinden ulaşabilirsiniz.Kendisi Türk. :)

Saltbae'nin 3 gün önce açtığı işlemler an itibariyle kar durumunda.Bir kaç işlemi de kar ile kapattı.Takip etmeye devam ediyorum.

Kendisine twitter üzerinden ulaşabilirsiniz.Kendisi Türk. :)

Paylaşımların için teşekkürler. Akşam detaylı olarak inceleyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri