Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fiyat iyi gibi 2016 ya kadar satılmazsa ben düşünebilirim.
kanal adı ve kategoriyi anlıyorumda şu kanal dilini niye saklıyorsunuz onu anlamıyorum mantığı ne bunun ?
Şimdi al bu kanalı alan kişi 2018 de kendisini amorti edecek
Aylık net 50 lira bıraksa 12 ayda 600 TL ediyor. 24 Ayda 1200 TL ediyor. yani bu kanalı alann 2018 Ocak ayında kazanmaya başlayabilir. oda bir umut![]()
Ortalama 1 dolar olunca fiyat çok yüksek görünüyor. Bu ay gelirin düşmesinin sebebi ne eşleşen falan mı geldi?
pek güvenemiyorum
bu kadar ucuza satması beni işkillendiriyo
Fiyatını 400 TL ye kadar çekmen lazım
Fiyat 1000 TL ye indirildi. 700 TL yi kanaldan 3 ayda alıyorum zaten bana şu anlık lazım para yoksa kanalı satmaya niyetim yok aylık 150 civarı abone geliyo günden güne artıyoSana bir tavsiye, kanalı şu şablonla aç.
Günlük ortalama kazancın 1 dolar değil, 3 dolar. Son 3 ayda 300 dolar kazanmışsın 90 günde 300 dolarsa ortalama 3 dolar denebilir.
Kanalını normal sıkıntısız telif risksiz olduğu için 250 dolara satabilirsin normalde. Ama seninkinde abone var, her şey yolunda artabilir falan diyorsan emeğin için 300 dolar olsun. 300 dolar da 750 lira yapar. Gel sen 1000 lira düşür fiyatı, yoksa çok zor alıcı bulman.Bu hesapladığım şekliyle bile pahalı ama en oluru bu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.