1K gerçek gösterime ne kadar ödersiniz

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
arkadaşlar ben mi yanlış okuyorum acaba o izlenimlerde reklam çıkmayacak şeklinde fiyat verin diyor..

çabuk index alması için veya sağlam partnerlere girebilmek için (1-2k izlenim şartı) yapılabilir..

hazır partnere sokulmuş kanal alsak 10 TL..

arkadaştan 3-5 TL arasında 1 K izlenim alsak + 1-2 TL kanal ücreti = 5-7 TL gibi bir ücret oluyor.

izlenimler gerçek olacağından kanalın kapanma riski olmaz.. toplu partner kanal isteyecekler kazançlı çıkar :)

siz karar verin :)

arkadaşlar ben mi yanlış okuyorum acaba o izlenimlerde reklam çıkmayacak şeklinde fiyat verin diyor..

çabuk index alması için veya sağlam partnerlere girebilmek için (1-2k izlenim şartı) yapılabilir..

hazır partnere sokulmuş kanal alsak 10 TL..

arkadaştan 3-5 TL arasında 1 K izlenim alsak + 1-2 TL kanal ücreti = 5-7 TL gibi bir ücret oluyor.

izlenimler gerçek olacağından kanalın kapanma riski olmaz.. toplu partner kanal isteyecekler kazançlı çıkar :)

siz karar verin :)

anlayan çıktı sonunda:D

websitelerinde embed şeklinde oynatmak kurallara uygun

konuyu baltalıyor olarak görme ama sorun oluyor.en az 1 yıldır embed ile izlenme saglıyorum videolarıma,silinibiliyor.kesin x gün içinde siliniyor demiyorum ama genelde yakalıyor youtube :) ama belki benim bilmedigim senin bildigin bi yöntem vardır,yol vardır yakalanmaması için.ona bilemem.zaten konuda agırlıklı olarak 1k 5 tl denmiş,% 100 gerçek izlenme için böyle bi fiyat olmaz hocam aklında olsun ;)

konuyu baltalıyor olarak görme ama sorun oluyor.en az 1 yıldır embed ile izlenme saglıyorum videolarıma,silinibiliyor.kesin x gün içinde siliniyor demiyorum ama genelde yakalıyor youtube :) ama belki benim bilmedigim senin bildigin bi yöntem vardır,yol vardır yakalanmaması için.ona bilemem.zaten konuda agırlıklı olarak 1k 5 tl denmiş,% 100 gerçek izlenme için böyle bi fiyat olmaz hocam aklında olsun ;)

Yok hocam neyi baltalican ticaret yok zaten:D (fiyatın çok düşük olduğunun farkındayım)

Siliniyor derken hangi sebepten siliniyor,bende 5-6 aydır bu şekilde çalışıyorum silindiğine denk gelmedim reklamlar kapalı biçimde oynatıyorum yaptığım başka birşeyde yok,embed in silinme nedeni olduğunu sanmıyorum hocam çünkü embed de kullanıcı direk kendi iradesile izliyor videoyu herhangi bir aldatma durumu yok

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri