Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok teşekkür ederim arkadaşlar. şuan çok güzel gelişmeler var. işlem yeni olduğundan silinen dosyaların tamamı yeşil yanıyor. şuan çok önemli dosyalara ulaştım bile. gmail hesapları şuan güvende. her işte bir hayır vardır diyelim.
---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:31 ----------
tüm dosyaların bulunup klasör klasör düzenlenmesi en az 2 günümü alır. ama buna da şükür.
Yeni aldığım bilgisayara windows kuracaktım 8GB usb disk'i taktım. Bu diski biçimlendirmek isterken yanlışlıkla tüm bilgilerimin saklı olduğu 1TB HDD diski biçimlendirdim. gmail hesapları + adsense bilgileri + web site yedekleri hepsi silindi. bir an şok geçirdim. sanki kaynar sular başıma döküldü. Şuan verileri kurtarmaya çalıışıyorum. sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin. mutlaka yedeklerini alın arkadaşlar. Recuva programı şuan hdd'yi tarıyor. sizin önerebileceğiniz daha sağlam program var mı acaba?
recuva kullanıyorum hocam. %13 tarama yaptı. taramayı durdurdum binlerce dosya ismi çıktı. şimdi tek tek inceliyorum. çok önemli dosyaları aldıktan sonra %100 olacak şekilde tekrar taratacam. şuan gmil hesapları + web site yedekleri+ sunucu bilgilerini+ webmoney bilgilerini kurtardım.Benimde bi kanal listem gitti. recovery My Files ile harddiskimi 12 saat takılı bıraktım pc de. Lost Files bölümünde bir türlü dosya gelmedi silinen dosyalar çıkmadı bir türlü. Sen ne ile kurtardın üstad @se7v7en
aynen hocam. en önemli nokta burası. kurtardığım dosyaları bile başka diske yüklüyorum. şuan silinen tüm dosyalar bozulmamış şekilde gözüküyor.hemen farkedipde üzerine yeni bişeyler yazmadan yada başka bi işlem yapmadan direkt tekrar kurtarmaya başladıysan ya hiç kaybın olmaz yada çok az kaybın olur bence.geçmiş olsun![]()
recuva kullanıyorum hocam. %13 tarama yaptı. taramayı durdurdum binlerce dosya ismi çıktı. şimdi tek tek inceliyorum. çok önemli dosyaları aldıktan sonra %100 olacak şekilde tekrar taratacam. şuan gmil hesapları + web site yedekleri+ sunucu bilgilerini+ webmoney bilgilerini kurtardım.
yani paçayı kurtardık şuan diyebilirim.
hocam tüm bilgileri kurtardım.hocam +1000tl değerinde bilgiler ise havasız ortamda bilgi kurtarma olayları var onları araştır derim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.