- Web sitesi
- www.ritualturkey.com
Merhaba. Uzun zamandır youtube ile ilgileniyor spam yapıyordum. Bu ara bir dükkan açtığım için ve fazla ilgilenemediğim için elimde bulunan hazır 2000 adet kanalı satacağım. Kanalların içerisinde videolar mevcut. Kategoriler mevcut. İzlenenler var izlenmeyen var. Yaklaşık 1500 kadar 2016 zamanından kalma içlerinde video var ve para kazanmaları hemen açılmaktadır.
Ben tüm bu kanallar için 10.000 istiyorum. Lütfen pazarlık için yazmayınız. Müşterisi çıkmaz ise kendim On bin onayından sonra bağlar kazanırım. Biraz acil nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Resim ekledim. Toplamında 2500 civarı. 300 adeti telif veya ünlem olduğundan hediye olarak veriyorum. Kanal takipteki tüm kanalları vereceğim.
Ben tüm bu kanallar için 10.000 istiyorum. Lütfen pazarlık için yazmayınız. Müşterisi çıkmaz ise kendim On bin onayından sonra bağlar kazanırım. Biraz acil nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Resim ekledim. Toplamında 2500 civarı. 300 adeti telif veya ünlem olduğundan hediye olarak veriyorum. Kanal takipteki tüm kanalları vereceğim.
Son düzenleme: