2-3 Gün Geçmeden Para Kazanma Kapanıyor

sergenyapim

Yasaklanmış
Para kazanmayı açmasam bile, yani gri şekilde dursa bile 2-3 gün sonra videolarım para kazanmaya kapatılıyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Bir önerisi olan var mı?

Mail geldiyse para kazanmaya kapanmaya sebeb olan kanlı tamamen sil. Geri kalanı aç

bot çalışıyorsan sen de benim gibi en kısa zamanda temiz hesap temiz pc yle daha dikkatli çalışacaksın...bunları atlatmanın başka yolu yok...

Bende aynı durumdayım.Bilmiyorum ne olacak.Max 4 kanala mı izin veriyor acaba geçen 1 kanal daha açtım daha önce açmış olduğum bir kanal kapandı.

bende arkadaşın işyerinde yeni mailler açtım.kendi evimde videoları yükledim yeni adsense hasabına ikisini bağladım ikiside video yüklü ödeme ayarları yapılmamıştı.bugün baktım dördüde spamdan kapanmış.bu arada internet bağlantımı deiştim pc hardisk ve anakartınıda deiştim halen spamdan kurtulamadım.

bunun çözümünü kısaca özetleyelim
birinci yöntem
1 deneme kanalı kullanacaksın, bu deneme kanalında para kazanma aktif olacak ancak adsenseye bağlanılmayacak kanallarına yükleyeceğin videoları ilk bu deneme kanalına yükliycen bu deneme kanalına yükleyeceğin videoların para kazanmasını açıcan burda eşleşen engellendi uyarıları veren videoları sileceksin kalan sağlam videoları yani para kazanması açık olan videoları şimdi burdan alıp kanallara atıcan, birde bu deneme kanalında inceleniyorda kalan videoları deneme kanalında bekleticen hangileri para kazanmaya aktif olduysa alıcan kanallara atıcan yok inceleniyorda kalan videolar ünleme mi dönüştü almıyacan bu videoları
bu sayede ünlemdende eşleşendende dünya geneli engellenendende kurtulacan
para kazanma toplu şekilde yüzde 90 bunlar yüzünden oluyor

yok ben deneme kanalıyla uğraşmak istemiyorum diyorsan
ikinci yöntemi uygula

kanalları açarsın para kazanmalarını açarsın ancak adsenseye bağlamıyacan
bu esnada kaç video yüklemek istersen yüklersin
1 hafa yada 2 hafta sonra kanalı adsenseye bağlarsın
bu esnada yüklediğin videoları para kazanmaya açarsın
ünlem eşleşen engellendi veren bütün videoları silersin

şuanda spam için bu iki yol tek var hangisini kullanmak istersen
bu şekilde yaparsan toplu para kazanma yüzde 80 85 azalır
birde ana kanallarla çalışttınmı tadından yenmez
yani ana kanalların para kazanması kapanırsa tekrar aktif edebiliyosun
forumda ana kanallarını tekrar para kazanmaya aktif eden arkadaşların yüzde 95i paralarını aldılar

muslera06 (serkan abi) de ikinci yöntemi uyguluyor
yani kanalları hemen açıp hemen adsenseyi bağlayıp hemen videoları atmıyor
böyle yaparsan sürekli başa dönersin

bundan sonra spam çalışma yöntemi bu şekilde başka türlü spam çalışmak artık mümkün değil
birde üstte belirttiğim gibi spam için ana kanallar olmazsa olmaz
kesinlikle alt kanallarla çalışmayacaksınız

birde üstte deneme kanalından bahsettim
şunuda ekleyeyim
deneme kanalından gerçek kanallara attığın videoları deneme kanalından sileceksin
yani aynı videolar hem deneme kanalında hemde gerçek kanallarında olmasın
hitini çalar deneme kanalındaki videolar

Normal topluluk kuralı diyor, yaptığım bir spam yok. Sıkıntı lokasyon felan olabilir diye, ingiltereden server kiraladım 64 tane ip aldım, yine değişen birşey olmadı. Durduk yere birden para kazanmalar gidiyor.

Yani ilk başta hesabı açınca para kazanmayı etkinleştirmeyip, sadece yükleme yapıp sonrasında 1 hafta sonra felan mı para kazanmayı etkinleştirip, para kazanmayı açsam diye düşünüyorum?

---------- Mesaj saat 22:40:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:11 civarında gönderildi. ----------

bunun çözümünü kısaca özetleyelim
birinci yöntem
1 deneme kanalı kullanacaksın, bu deneme kanalında para kazanma aktif olacak ancak adsenseye bağlanılmayacak kanallarına yükleyeceğin videoları ilk bu deneme kanalına yükliycen bu deneme kanalına yükleyeceğin videoların para kazanmasını açıcan burda eşleşen engellendi uyarıları veren videoları sileceksin kalan sağlam videoları yani para kazanması açık olan videoları şimdi burdan alıp kanallara atıcan, birde bu deneme kanalında inceleniyorda kalan videoları deneme kanalında bekleticen hangileri para kazanmaya aktif olduysa alıcan kanallara atıcan yok inceleniyorda kalan videolar ünleme mi dönüştü almıyacan bu videoları
bu sayede ünlemdende eşleşendende dünya geneli engellenendende kurtulacan
para kazanma toplu şekilde yüzde 90 bunlar yüzünden oluyor

yok ben deneme kanalıyla uğraşmak istemiyorum diyorsan
ikinci yöntemi uygula

kanalları açarsın para kazanmalarını açarsın ancak adsenseye bağlamıyacan
bu esnada kaç video yüklemek istersen yüklersin
1 hafa yada 2 hafta sonra kanalı adsenseye bağlarsın
bu esnada yüklediğin videoları para kazanmaya açarsın
ünlem eşleşen engellendi veren bütün videoları silersin

şuanda spam için bu iki yol tek var hangisini kullanmak istersen
bu şekilde yaparsan toplu para kazanma yüzde 80 85 azalır
birde ana kanallarla çalışttınmı tadından yenmez
yani ana kanalların para kazanması kapanırsa tekrar aktif edebiliyosun
forumda ana kanallarını tekrar para kazanmaya aktif eden arkadaşların yüzde 95i paralarını aldılar

muslera06 (serkan abi) de ikinci yöntemi uyguluyor
yani kanalları hemen açıp hemen adsenseyi bağlayıp hemen videoları atmıyor
böyle yaparsan sürekli başa dönersin

bundan sonra spam çalışma yöntemi bu şekilde başka türlü spam çalışmak artık mümkün değil
birde üstte belirttiğim gibi spam için ana kanallar olmazsa olmaz
kesinlikle alt kanallarla çalışmayacaksınız

birde üstte deneme kanalından bahsettim
şunuda ekleyeyim
deneme kanalından gerçek kanallara attığın videoları deneme kanalından sileceksin
yani aynı videolar hem deneme kanalında hemde gerçek kanallarında olmasın
hitini çalar deneme kanalındaki videolar

Furkan güzel yazın için teşekkürler ama şöyle birşey var. Dediğin sistemlerde yer aldığı gibi, hiç adsenseye bağlamadan 100 tane videoyu beklettiğim kanallarda da, para kazanma aktif halde olmadığı halde, para kazanmaya kapatılıyor hesaplarım. Sorun bu. İp felan herşeyi farklı yapıyorum. Spam yapmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri